Kahraman TV

Mahir Ünal Sosyal Medyada Gündeme Oturdu Açıklaması Olay Oldu

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye ve özellikle sosyal medya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın açıklamalarını konuşuyor. "Hazırlıklarımız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz" diyen Mahir Ünal'ın açıklamalarına sosyal medydan tepki yağdı. Binlerce kişi sosyal medya platformu twitterdan Ünal'a tepki gösterirken Mahir Ünal twitterda gündem oldu.

MAHİR ÜNAL NE DEMİŞTİ:

Hürriyet’ten Tülay Demir’in sorularını yanıtlayan Mahir Ünal şunları söylemişti:

“Yani biz bu kongredeki kadrolarla 2023 seçimlerine gideceğiz, bu kadrolarla Cumhuriyet’in 100’üncü yılını karşılayacağız ve ikinci büyük yürüyüşümüze başlayacağız. 19 yıl boyunca sağlıkta, ulaşımda, bilişimde, eğitimde, özetle her alanda Türkiye’yi 2023’e hazırladık. Şimdi bize diyorlar ki “19 sene oldu, 20 sene oldu”... Biz de onlara diyoruz ki “Biz daha yeni başlıyoruz”… Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz. 24 Mart yeni ve büyük bir yolculuğun başlangıcı.”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Mahir Ünal'ın açıklamaları sosyal medyada tartışılırken çok sayıda paylaşım ve yorum yapıldı. Açıklamalrın paylaşılmasının ardından tartışılmaya başlanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, twitterda gündemin zirvesine oturdu.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı Mahir Ünal'ı eleştirirken bazı kullanııclar ise destek verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.