Kahraman TV

Mahir Ünal'dan Duygu Dolu Paylaşım

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal sosyal medya hesaplarından yaptığı duygusal paylaşım dikkatleri üzerine topladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal sosyal medya hesabından duygu dolu paylaşım yaptı. Mahir Ünal paylaşımında şunları yazdı:

“Hüzün bize yeryüzündeki yalnızlığımızı hatırlatır, bizi içimize döndürür ve derinleştirir. Neşe ve sevinç bizi dışımıza taşır, ünsiyet etmeyi, paylaşmayı öğretir. İnsan ancak içinden dışına ve dışından içine gide gele hâlden hâle tekallüb eder, kendinden kendine bir yol bulur ve insan olur. Her duygunun bir dili, bir mesajı ve bir hâli vardır. Bu dili öğrenen istikametini bulur. Yolunun istikamet üzere olması, güzel hâller üzere sebat etmek, onları manevi makamlara ve güzel Ahlaka sabitlemekle olur. O zaman kul istikamet sahibi olur.” Öylesine paylaşılacak bir resme, bir uçak yolculuğunda, gözlerin hüznümüdür bu görünen diye düşünürken düşülen dibace. “Bal bal demekle ağız tatlanmıyor.” Bilmek olmak anlamına gelmiyor. Bize umut etmeyi, sebat göstermeyi, azim ve gayret ile bildiklerimizi kâl olmaktan hâle dönüştürmeyi nasip et.

Günümüzde insan olarak en temel sorunumuz; insanın hüzün, keder, melal, inkisar ve daha nice duygulardan nefret edip onların dilini, mesajını ve kendine kattığı hali terketmesi, içine dönmekten vazgeçmesi. Ve hep kendi dışında, kendi evini terketmiş serkeşler gibi yaşaması. Kalp evini terketti insan. Işıltılı bir dış dünyanın büyüsüyle yaşıyor, her geçen gün kendine biraz daha yabancılaşıyor.

Yorumlar (2)

Z.bzk 4 Yıl Önce

Acaba sayın millet vekili mahir ünal bu paylaştıgı güzel duyguyu gerçekten uyguluyormu

Hasibe özdemir 4 Yıl Önce

Kahraman maraş içinde duygusal gelişmeler bekliyoruz inşaAllah sayın bakanımızdan göksun elbistan termik santral çok duygusal kanser memlekette giribe döndü bu daha duygusal.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.