Kahraman TV

Mahir Ünal: Bizim Milletle İlişkimiz Hiçbir Zaman Seçimden Seçime Olmadı

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kanal 7’de yayınlanan İskele Sancak programında AK Parti’nin seçim manifestosuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Mahir Ünal’ın açıklamalarından satırbaşları:

‘AK PARTİ’NİN EN GÜÇLÜ YÖNÜ YEREL YÖNETİMLERDİR’

Türkiye’de AK Parti’nin en güçlü olduğu yön yerel yönetimlerdir. 1990’larda çöp, çukur çamuru konuşuyorduk. Şimdi neleri konuşuyoruz. Biz bunları yaparken CHP, belediyelerin gençlere burs vermesinin önüne engel koydu.

‘KAMPANYAMIZIN İKİNCİ BÖLÜMÜ 31 OCAK’TA’

Aday tanıtım toplantımızda müzikler, görseller açıklanacak ve yol haritamız çizilecek. Kampanyamızın ikinci fazı 31 Ocak’ta belirlenecek. 31 Ocak’tan 31 Mart’a kadar kampanyamızı gün gün ayarladık ve hepsi planlanmış durumda.

’51 MİLYON SOSYAL MEDYA KULLANICISI VAR’

Dijital kampanyamızı da yürütüyoruz. Artık dijital kampanyaların belirleyici etkisi daha da arttı. Geleneksel kampanyalar etkisini yitiriyor. 2014’ten sonra sosyal ağlarla birlikte seçimin psikolojisi ve gündemi her gün değişiyor. Türkiye’de 51 milyon sosyal medya kullanıcısı var. Ortalama 3 saat insanlar vakit geçiriyor. Gündemi sosyal medya belirliyor. Bu kapsamda sanal ortamda da dijital bir platform oluşturduk. Anlık veri alışverişi sağlayacağımız 1 buçuk milyon arkadaşımız var.

‘BİZİM MİLLETLE İLİŞKİMİZ SEÇİMDEN SEÇİME OLMADI’

Bizim milletle ilişkimiz seçimden seçime hiçbir zaman olmadı. Kampanya başlamadı ama Cumhurbaşkanımız her yere gidiyor. CHP istifalarla uğraşırken biz sürekli halka, vatandaşla iletişim halindeyiz. SKM’lerde çalışmalarımız her zaman devam etti.

’15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI DİYE AYIRMAK LAZIM’

Biz 31 Mart seçimlerinde milletimizin teveccühüyle seçimden zaferle çıkacağız.15 Temmuz tarihinde bir gönül ittifakı ortaya çıktı. Cumhur ittifakı masa başı bir ittifak değil, gönül ittifakıdır. Bunu belirleyen tarih 15 Temmuz’dur. Bugünü geçmiş tarihlere bakarak okumak lazım. 15 Temmuz öncesi ve sonrası diye ayırmak lazım.

HABER:İLKER APAYDIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.