Kahraman TV

Mahir Ünal'a Çağrımızdır

KAHRAMANMARAŞ

Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak Merkel ile Macron'unda yer alacağı 4'lü zirve teklif etti. Zirve'nin ise Londra'da yapılmasını önerdi. Bunun üzerine Erdoğan, zirveyi İstanbul ya da sınıra yakın bir ilde yapılmasını ifade etti. Biz de Kahraman TV ekibi olarak yapılması gündemde olan bu zirvenin Kahramanmaraş'ta olmasını öneriyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gün içerisinde yaptığı açıklamada; "İki gün önce Boris Johnson aradı, 'Merkel, Macron, Erdoğan 4'lü olarak Londra'da bir araya gelelim' dedi. Bende 'Londra olmaz İstanbul ya da sınıra yakın illerimizden birisinde yapalım' dedim" şeklinde açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ın Ankara'daki temsilcisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'in yol arkadaşı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a Kahraman TV olarak çağrımızdır. 4'lü zirvenin binlerce Suriyeli'ye kucak açan Kahramanmaraş'ta yapılmasını istiyoruz. Kahramanmaraş'a dünya liderlerini bekliyoruz ve Sayın Mahir Ünal'ın bu teklifi Cumhurbaşkanımıza iletmesini istiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.