Kahraman TV

Mahçiçek: "Müjdemiz Var"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Kısa Süreli Engelli Yaşam ve Bakım Merkezi programında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek basın açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Kısa Süreli Engelli Yaşam ve Bakım Merkezi kahvaltılı programda Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç önemli açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen programda Mahçiçek:

"Belediye olarak eğitim alanında ciddi yatırımlar yaptık. Bizim önceliğimiz çocuklarımız için yapılan yatırımlar. Buradaki alanımız 9700 metrekare alan üzerine kurulu. 5 binamız bulunuyor. Birde müjdemiz var Otizmli çocuklar için okul yapacağız. Hazineden yerini aldık. " dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Celalettin ise:

"Marifet iltifata tabi. Şehrin en güzel yerine bu tesisi yapan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu ülkeyi 2002 yılından yani batma noktasından bu seviyeye Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun diyorum. Bir ömür adandı. Bu ülkenin çocukları için mekanlar hizmetler yapıldı. Allaha şükrediyorum ki bu günleri bizlere gösterdi." ifadelerini kullandı.

Detaylar gelecek..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.