Kahraman TV

KSÜ’den öğretmenlere önemli proje

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) tarafından Hibrit Tabanlı Etkili Öğrenme Ortamı Oluşturma Çalıştayı düzenlendi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) tarafından Hibrit Tabanlı Etkili Öğrenme Ortamı Oluşturma Çalıştayı düzenlendi.

TÜBİTAK Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen ve KSÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esef Hakan Toytok’un proje yürütücülüğünü yaptığı “Öğretmenlerin Hibrit Tabanlı Etkili Öğrenme Ortamı Oluşturmaya Yönelik Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında düzenlenen “Hibrit Tabanlı Etkili Öğrenme Ortamı Oluşturma Çalıştayı”, Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yazıcı, Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, akademisyenler ile Kahramanmaraş’tan ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen öğretmenlerin katıldığı çalıştayın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

Konuşmasına özellikle Kahramanmaraş dışından gelen misafirler için şehrimizin öne çıkan özelliklerinden ve üniversitemizin çalışmalarından bahsederek başlayan Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemizin sloganlarından olan “sürekli öğrenme”ye vurgu yaparak “Eğitim-öğretim uzun soluklu ve zor bir iştir. Ancak insanın en önemli özelliği de öğrenmesi, eğitilmesi ve bunu da hayat boyu devam ettirebilmesidir. İnsanda bilgi, duygu, tutum, beceri gibi hasletleri oluşturmak zor olmasıyla birlikte kutsal bir iştir. İnsan doğmadan evvel başladığı eğitim sürecini son nefesine kadar sürdürüyor. Böyle bir sürecin içinde rol alan öğretmenler, akademisyenler, yöneticiler olarak bu sürecin en iyi şekilde devam ettirilmesi de bizlerin en önemli sorumluluklarımızdandır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.