Kahraman TV

KSÜ, 33 Öğretim Üyesi Alacak!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğünün öğretim üyesi alımı ile ilgili ilan Resmi Gazete’nin bugünkü (4 Mayıs 2020 tarih ve 31117 sayılı) nüshasında yayımlandı.

İlana göre; KSÜ’nün belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanunu, 12.06.2018 tarihli ve 30449 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönetmeliği ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına uygun olarak, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlamaları kaydıyla öğretim üyesi alınacak.

İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları belirtilen Uygulama Esaslarının 7. maddesinin 4. fıkrası kapsamında kurulacak komisyon tarafından incelenerek atama şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına https://www.ksu.edu.tr/ web adresinden erişim sağlanabilir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür.

İLAN ŞÖYLE:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.