Kahraman TV

Köşe Yazarı Kahramanmaraş'ta Gıda Fiyatlarını Uygun Buldu

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un Elbistan'daki gıda fiyatları üzerinden yaptığı paylaşım, sosyal medyada günde oldu.

Uğur’un, Elbistan’daki bir arkadaşına gönderttiği 4 kalemden oluşan bakliyata 105 lira ödediğini; İstanbul’da ise bu rakamın 245 liraya ulaşacağı yönündeki paylaşımıyla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, “Fuat Bey gibi mutlu olmak isterseniz Elbistan’ımıza bekleriz” dedi.

"ARKADAŞIMIZA MARAŞ ELBİSTAN'DAN BAKLİYAT SİPARİŞİ VERDİK"

Uğur, bu düşüncelerini destekleyici son tespitini ise sosyal medya hesabından yaptı. Elbistanlı bir arkadaşına bakliyat ürünleri sipariş ettiğini belirten Uğur, “Arkadaşımıza Maraş Elbistan’dan bakliyat siparişi verdik. Üreticiden; 5 kg bulgur, 2 kg yeşil mercimek, 2 kg kırmızı mercimek, 2 kg nohut toplam 105 lira. Kaliteli ve organik. İstanbul’da alsak 245 lira öderdik. Bilmem anlaşılabiliyor mu kooperatif marketler. Tarladan sofraya” paylaşımını yaptı.

Çok sayıda Twitter kullanıcısı, Uğur’un bu paylaşımını retweetlerken; destek mesajları kadar da eleştiri de aldı.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de; Fuat Uğur’un paylaşımını ‘tarım kenti Elbistan’ etiketi ile retweet yaparak, “Türkiye’nin en büyük tarım ovalarından biri olan Elbistan’ımız, ürünlerini en kaliteli ve ucuz şekilde üreten bir yer. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; üreterek kalkınacağız! Fuat Bey gibi mutlu olmak isterseniz Elbistan’ımıza bekleriz” dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.