Kahraman TV

K.Maraş’ta Avukat Faruk Taş tahliye edildi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta eğlence mekanında çıkan kavgada attığı bardak ile Oktay Kurt'un (26) sol gözünü kaybetmesine neden olan avukat Faruk Taş (27), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Kahramanmaraş’ta eğlence mekanında çıkan kavgada attığı bardak ile Oktay Kurt'un (26) sol gözünü kaybetmesine neden olan avukat Faruk Taş (27), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

6 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYORDU

6 yıla kadar hapsi istenen avukat Faruk Taş (27), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Olay, 3 Haziran'da kentteki alışveriş merkezindeki eğlence mekanında meydana geldi. Farklı masalarda oturan avukat Faruk Taş, M.F.B., S.T., E.B.U. ve A.M. ile Oktay Kurt, Ertuğrul Görgü, Mustafa Ağca ve Ş.K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Faruk Taş masadaki bardağı Oktay Kurt'un yüzüne fırlattı, Oktay Kurt ise sürahi ile Faruk Taş'ın başına vurdu. Kavgada bardağın sol gözüne isabet etmesiyle yaralanan Oktay Kurt, ambulansla götürüldüğü hastanede ameliyata alındı ancak görme yetisini kaybetti. Gözaltına alınanlardan avukat Faruk Taş tutuklandı.

SEGBİS İLE BAĞLANDILAR

Eğlence mekanının güvenlik kameralarına da yansıyan kavgayla ilgili ilk duruşma görüldü. Ertuğrul Görgü, M.F.B., A.M., S.T., Ş.K. ve taraf avukatları hazır bulunurken, tutuklu Faruk Taş ile başka suçtan tutuklu Oktay Kurt, duruşmaya bulundukları cezaevlerinden SEGBİS ile bağlandı.

TAHLİYE VE ERTELEME…

Duruşmada söz verilen M.F.B., A.M., E.B.U. ise kendilerini yaralayan ve hakaret eden sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi. Mahkeme savcısı ise delillerin tam toplanmamış olması nedeniyle Faruk Taş'ın tutukluluk halinin devamını talep etti. Hakim, Faruk Taş'ın tahliye edilip adli kontrol tedbirinin uygulanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.