Kahraman TV

K.Maraşspor’un Yeni Hocası Hayati Soydaş Kimdir?

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor’da Hayati Soydaş dönemi resmen başladı. Peki Hayati Soydaş kimdir? Kariyerinde hangi takımlarda forma giymiş ve teknik direktör olarak görev yapmıştır? Akdeniz Aslanları’nın yeni teknik adamını Kahraman TV olarak mercek altına aldık.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktörlük görevine Hayati Soydaş getirildi.

Kırmızı beyazlıların yeni teknik direktörü Hayati Soydaş’ı yakından tanıyalım. 1 Mayıs 1966 Gümüşhane doğumlu olan Soydaş, futbolculuk kariyerine Ankaragücü’nde başladı ve kariyerini yine başkent ekibinde noktaladı.

Daha sonra formasını giydiği Ankaragücü’nde antrenörlük kariyerine başlayan Soydaş, ilk teknik adamlık görevini 2003 yılında Ankaraspor’da yaptı. Ardından 2006 ve 2008 yıllarında Gençlerbirliği, 2007’de Gaziantepspor, 2009 yılında Denizlispor ve Manisaspor, 2010’da Sivasspor ve 2011 yılında da Ankaragücü’nde antrenörlük görevleri yaptı.

Hayati Soydaş 2012-13 Sezonu’nda Ankaragücü’nde Teknik Direktörlük görevine getirildi. 2014 yılında Adana Demirspor’da antrenörlük görevinde bulundu. Ardından yeniden futbola başladığı Ankaragücü’ne dönen ve Teknik Direktör olarak görev yapan Hayati Soydaş, 2016-2017 Sezonu’nda Şanlıurfaspor’da antrenörlük ve geçici antrenörlük görevleri yaptı.

2017-2018 Sezonu’nda Etimesgut Belediyespor’da Teknik Direktör olarak görev yapan Soydaş, son olarak Makedonya 1. Lig takımlarından FC Shkupi’yi çalıştırdı.

Şimdilerde Kahramanmaraşspor’da göreve başlayan tecrübeli teknik adam, Ersun Yanal, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam, Rıza Çalımbay, Ünal Karaman gibi başarılı hocaların yanında da görev yaptı.

Haber: Lokman BAŞCI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.