Kahraman TV

K.Maraşspor'un İç Saha Serisi Sona Erdi! 2-5

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun 33. haftasında 12 Şubat Stadyumu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar mücadeleden 5-2 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetle 7 maçlık iç sahadaki yenilmezlik serisi son buldu.

TFF 2.lig Kırmızı Grup'ta ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 7 maçta mağlup olmayan Kahramanmaraşspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 5-2 mağlup oldu.

12 Şubat Stadyumu'nda maça hızlı başlayan Kahramanmaraşspor, 7 dakikada Burak Can Kunt'un golü ile 1-0 öne geçti.

Sinan Kurumuş 21. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor'un beraberlik golünü kaydetti. 1-1. Manisa Büyükşehir Belediyespor 45.dakikada Efe Karaoğlu'nun kendi kalesine attığı gol ile 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

Müsabakanın 53.dakika Manisa Büyükşehir Belediyespor Ziya Şensoy ile skoru 3-1 yaptı. 59.dakikada Aytürk Halil Hocaoğlu kendi kalesine gol atarak Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 öne geçirdi. 71.dakikada Onur Kalay skoru 5-1 yaptı.

Maçın skorunu ise 88.dakikada İsa Baltacı 5-2 olarak belirledi.

Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 38 puanda kalırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise puanını 59 yaptı. .

7 MAÇ SONRA KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARINI ÜZDÜ

Kırmızı Grup'ta ikinci yarıda kendi evinde oynadığı son 7 maçta 4 Galibiyet 3 Beraberlik alan Kahramanmaraşspor 7 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.