Kahraman TV

K.Maraş'ta Şehit Ökkeş Korkmaz Kütüphanesi Açıldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Şefkat Elçileri Topluluğu, Onikişubat'ta Şehit Ahmet Altun Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne, Şehit Uzm. Çvş. Ökkeş Korkmaz’ın ismini yaşatmak amacıyla kütüphane açılışı yaptı.

Şefkat Elçileri Topluluğu kütüphaneyi kitaplıklarla donattı. Binden fazla kitabın yerleştirildiği kütüphane, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Açılışa Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın annesi ve ailesi de katıldı. Açılış sırasında göz yaşlarını tutamayan anne Eşe Korkmaz, Şefkat Elçileri Topluluğu'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

"KİTAPLAR TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN GELDİ"
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Ahmet Bilgiç, "Şefkat Elçileri Topluluğu olarak bugün 2. Kütüphane açılışını tamamladık. Bu projeyi bize layık gören Şehidimiz Ökkeş Korkmaz’ın ailesine ve Şehit Ahmet Altun Çok Programlı Anadolu Lisesi yönetimine çok teşekkür ederiz. Buradaki binlerce kitap, Türkiye’nin dört bir yanındaki üyelerimiz ve takipçilerimiz tarafından gönderildi. Bir aylık bir süre zarfında çok güzel bir kütüphane yaptık. Emeği geçen tüm ekip
arkadaşlarıma ve desteklerini esirgemeyen takipçilerimize çok teşekkür ederim. Farkındalık projelerimiz son hızıyla devam edecek ’dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.