Kahraman TV

K.Maraş'ta Belediye Başkan Adayı'na Saldırdılar!

KAHRAMANMARAŞ

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer'e taş ve sopa ile saldırıda bulunulduğu iddia edildi.

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer'e bir ev ziyareti esnasında kalabalık bir gurubun taşlı ve sopalı saldırıda bulunulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili CHP Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer'in sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuldu.

İşte Dikkat Çeken O Paylaşım:

" PAZARCIK HALKINA ÖNEMLE DUYURULUR... Düşün ki Beledye Başkan Adayısınız,Pazarcık halkı sizi çok seviyor ve evine davet edyor.Sizde halkın yanında duran bir Beledye Başkan Adayı olarak davete icabet ediyorsunuz.Akşam o vakitte misafir olduğunuz evde otururken biri kapıya gelip sizi rahatsız ediyor.Sizde olacak br saldırıda ev halkı zarar görmesin diye dışarı çıkıyorsunuz ve karşınızda 50 yada 60 kişilik bir grup duruyor.Sizde onlara Arkadaşlar buyurun bir şey mi var dediğinzde ağza alınmayacak hakaretler,küfürlerle karşılık veriliyor.Sorumlu bir Beledye Başkan Adayı olarak yine olay çıkmasın diye ordan uzaklaşıyorsunuz ama gözleri kin ve nefret bürümüş bu insanlar adayımızın içinde olduğu araca saldırmak için tekrar taş ve sopayla saldırırken,Avukat Haydar İkizer'i korumak isteyen Gencimiz MURAT KARAKUŞ’ un aracına büyük zarar veryorlar.. Şimdi soralım Pazarcık Halkına

1-Misafir olduğumuz ailenin kılına zarar gelseydi. 2-Haydar İkizer yada diğer orda bulunan Pazarcık halkının başına bir şey gelseydi. Szlere tekrar sorarım Bu gözleri kin ve nefret bürümüş insanlar Pazarcık halkına nasıl cevap vereceklerdi. Biz Her zaman İnsanlık kazansın ,Kardeşlk kazansın diyoruz.

CHP PAZARCIK İLÇE BAŞKANI VEYSEL ŞEVRAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.