Kahraman TV

K.Maraş Sürat Kargo’dan Açıklama Geldi!

KAHRAMANMARAŞ

Geçtiğimiz günlerde Sürat Kargo personeli ile vatandaş arasında yaşanan diyalog sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili Sürat Kargo Necip Fazıl Şubesi yetkililerinden açıklama geldi.

Kahraman TV Haber Merkezine yapılan açıklamada,’ Bahsi geçen müşterimizle personelimiz arasında teknik nedenlerden dolayı iletişim sorunu yaşanmıştır. Teknik aksaklık çözülmüş olup, müşterimizle iletişime geçilmiş ve sorun giderilmiştir. Sürat Kargo olarak Kahraman şehrimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz’ ifadeleri kullanıldı.

NE YAŞANMIŞTI?

Kahraman TV Haber merkezine gelen ihbarda,’Merhaba, Kahraman TV yetkilileri. Sürat Kargo’da yaşanan saygısızlığı sizlerle paylaşmak istedim. 15 Mayıs günü internet üzerinden ürün siparişi verdim. Adres ve telefon bilgilerimi sipariş detayında belirttim. Alışveriş yaptığım yer kargo şirketi olarak Sürat Kargo’yu tercih etmiş. Kargo takipte ürünün kuryeye 18 Mayıs’ta teslim edildiği, adreste bulunmadığım için tekrardan şubeye gönderildiği yazıyor. Buraya kadar her şey normal. Alışveriş detayına şahsıma ait iletişim bilgilerini bırakmama rağmen herhangi bir kargo görevlisinden mesaj ya da telefon almadım. Sözde Türkiye’nin en gelişmiş kargo ağları arasında yer alan Sürat Kargo, çalışanına müşterileri arayacak bir telefon vermekten aciz mi? Diğer kargo şirketleri adrese ürün bırakmadan önce müşteriyle iletişime geçerek adreste olup olmadıklarını soruyor?

Özetle; belirtilen adreste bulunmadığım gerekçesiyle ürünü şubeye yönlendirmişler. 20 Mayıs itibariyle sisteme yeniden ürün adrese teslim edilmek üzere kuryeye teslim edildi notunu düşüp 4 dakika sonra ürünü kuryeden geri almışlar. Kendilerince ürün hakkında iade talebinde de bulunmuşlar. Tüm bunlar yaşanırken Sürat Kargo Necip Fazıl şubesini telefonla aradım. Uzun uğraşlar sonucunda bir yetkili telefonuma cevap verdi. Ben ürünün adrese gelmediğini, geldiyse bile en azından bir telefon ya da mesaj yoluyla bilgi verilmesi gerektiğini söyledim. 20 Mayıs Pazartesi ürünü kuryeye teslim edip 4 dakika içerisinde kuryeden aldıklarını ve çalışma sistemlerinin doğru olmadığını belirttim. Sürat Kargo Necip Fazıl Şubesi’nde görevli hanımefendiden aldığım cevap şaşırtıcı’ Sorun bizde değil sizde. Anormal olan sizsiniz. Benim önümde sistem açık. Bugün kuryeye ürün teslim etmedik. Ürününüz şubede gelip alabilirsiniz’ şeklinde cevap verdi. Görevli bayandan ismini istedim. Size ismimi vermek zorunda değilim dedi. Böyle bir rezillik olabilir mi? Müşteri memnuniyeti ve müşteri ilişkileri konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Teknik sebepler bir yana da insan ilişkileri bu denli zayıf birisi nasıl olurda Kahramanmaraş’ın en merkezi şubelerinden birinde telefonun başına konur. Kargomu alayım önlerinden bile geçmem. Bu zihniyet bize kaybettiren zihniyet. Utanmadan bir de beni şubeye çağırıyor,gelin şubede görüşelim diyor. Sürat Kargo İnsan Kaynaklarına gerekli şikayette bulundum. Umarım yapabilecekleri bir şeyler vardır!

Yorumlar (3)

Cumali gençdal 5 Yıl Önce

Bende kuryeyim sizlere şöyle söylim şube ayrıdır acenta ayrıdır şube personele telefon veriyor acenta vermiyor kapıya geldi bulmadıysa ihbar notunu kapıya yapıştırıp çıkar üç iş gününde alınmazsa iade olur

057000285755 Takip no 5 Yıl Önce

057000285755 Takip no

Erhan Tanrıkulu 4 Yıl Önce

Sizin yaşadığınız şeyin aynısını bende yaşadım..Kayseri sahabiye şubesinde..aldıkları parayı haketmiyorlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.