Kahraman TV

K.Maraş Büyükşehir Belediyesi'nde Taşeron İşçiler Kontak Kapattı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan taşeron işçiler maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle grev başlattı.

Kahramanmaraş'ta Fen İşlerinde çalışan taşeron işçiler kontak kapattı. Belediyeye bağlı şantiyede araçları çalıştırmayan işçiler, 3 aydır maaşlarını alamadıklarını öne sürerek iş bıraktı.

Bir işçi o anları videoya alarak sosyal medyada paylaştı. Video'da maaşlarını alamadıklarını dile getiren işçiler, taşeron firmanın belediyeden para almadığı için maaşlarının yatmadığını söylüyor. Firmanın, ''Belediyeden para yatınca vereceğiz'' dediğini belirten işçiler, ''3 aydır maaş alamıyoruz. Şu gün oldu daha Mart ayı maaşı da yatmadı. Bayram geldi biz ne yapacağız'' diyor. İşçiler iş bırakma grevini sürdürürken, yetkililerin konuyla ilgili olarak ne yapacağı merak ediliyor.

Belediye yetkilileri ise bahsi geçen videoda işçilerin ifade ettiği gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı taşeronun bulunmadığını ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.