Kahraman TV

Kimseyi Yoldan Çıkarmayın!

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV Köşe Yazarı Uzm. Dr. Zekeriya Büyükdereli, "Kimseyi Yoldan Çıkarmayın" Başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Kahraman TV Köşe Yazarı Zekeriya Büyükdereli'nin o yazısı:

KAZANMADAN HARCAMAYACAKSIN

Hepimize güzel keyifli bir gün diliyorum. Deneyimlerimde demlenen hayatımdan bir anı ve sonuçlarını yazmak kısa bir yazı ile anlatmak istedim bu hafta. Hayat insana yaşadıkları ile her zaman öğretir tabi almasını bilene tabi.

SAAT ÖNEMLİDİR

Ben saat diye bir aletin varlığını ve nasıl kullanıldığını öğrendiğimden bu yana yakınımda, kolumda ya da cebimde saat olmadan herhalde 3 dakika geçirmemişimdir. Hep 3 dakika ileriye ayarlı saatimle yaşadım. ilkokul 5 teydim, vialux marka, hergün pil olup kurduğum saatime su kaçtı ve içi buhar olduğundan saati göremez oldum. Babamla sezon başında bana haftalık 50tl harçlık ödemesi konusunda anlaştık. Yani ben öyle sanıyorum; saatin bu durumu sinirimi bozduğumdan babamın haftalık ödeyeceğine güvenip kapalı çarşının ana yola bakan bir saatçisinde gidip veresiye 4 hafta taksitle ödemek üzere saatimin camını değiştirdim ve rahatladım.

PARANI DÜZENLİ ALMAK ÖNEMLİDİR

Birinci hafta oldu babamdan ödeme yok, ikinci hafta oldu yok, üçüncü hafta ödemedi. Evden babamın dükkanına kapalı çarşının kapalı bölümünden gider oldum. O saatçinin önünden geçmemek için yolumu uzatıp hep alternatif yolları kullanır oldum. İçimde bir korku adam...

***YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN***

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.