Kahraman TV

Kılıç: "Ülke Olarak Kaosun İçine Sürükleniyoruz"

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Kahraman TV'nin Dijital Ekran programında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç Kahraman TV'nin Dijital Ekran programında birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti olarak insanlarla kutuplaşma yapmadan insanlara dokunmayı amaçladıklarını belirten Doğan Murat Kılıç, saha çalışmalarının etkisiyle diğer partilerin ilçe başkanları ve belediyelerin esnaf ziyareti başladıklarını söyledi.

Tek amaçlarının memlekete hizmet olduğunu ifade eden Kılıç, yerel siyasette de herkese eşit mesafede yaklaştıklarını dile getirdi. Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde pandeminin yıkıcı etkilerini gördüklerini ifade eden Onikişubat İlçe Başkanı, Fatmalı mahallesinde vatandaşların su sorunu yaşadıklarını belirterek "Bu memleket suyu pahalı içiyor." dedi.

Kahramanmaraş'ın tanıtım noktasında ve sosyal tesis alanlarında yetersiz olduğunu belirten Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: "Su şehrindeyiz ama suyun yakınlarında birtakım tesisler yok. Sadece alabalık tesisi var insanlar orada yemek yiyebiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Ali Kayası tarafında Seyir Terası yapılacak tesisten bahsetti. Teşekkür ediyoruz, bunlar çok güzel şeyler ve destekliyoruz.Bir anda yapılacaksa baş tacı ama 2019 seçimlerinden sonra gözle görülebilir bir şey göremedik."

"KOSKOCA ÜLKENİN UÇAĞI YOK"

Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınlarında İYİ Parti Teşkilatının birçoğunun bölgede olduğunu belirten Doğan Murat Kılıç, Onikişubat teşkilatı olarak da ilerleyen günlerde yangın bölgelerine yardımlarla birlikte gitmeyi planlarını belirtti.

Terör örgütleri bangır bangır yapacaklarını duyurdular. Eğer biz bunları silahlarla yapamazsak çakmaklarla yapacaz dediler. Sayın Cumhurbşkanımız itibardan tasarruf olmaz. Tamam kabul ediyorum. İtibardan tasarruf olmaz ama kendimizin itibarı olmadığını gördük. Koskoca ülkede yangın söndürme uçağı yok. Bunlar bizim geleceğimiz. Kaç bin hektar orman yandı, binlerce canlar öldü. Neden önlem alınmadı? Hani itibarımız? İçimiz kan ağlıyor." şeklinde açıklamada bulundu.

HelpTurkey paylaşımlarına yapılan soruşturmayı eleştiren Kılıç, uçak yok denilmesine rağmen Yunanistan'a 2 yangın söndürme uçağının gönderilmesini "Hani uçağımız yoktu? Bunlar aklımızla dalga geçiyor." dedi.

"SURİYELİ MÜLTİYECİLERDEN DAHA SIKINTILI OLACAK"

Gündemin tartışma konusu olan mülteciler hakkında yorum yapan Onikişubat İlçe Başkanı, "Cumhurbaşkanının Biden'la görüşmesinden sonra oldu bu olay. Farkında mısın bir tane kadın mülteci yok? Hepsi erkek ve genç yaşta. Arkasında ne çıkacağını çok merak ediyorum. Ülke olarak çok büyük bir kaosun içine sürükleniyoruz ve memleketin bunu görmesi lazım.Bu mülteciler, Suriyeli mültecilerden daha sıkıntılı olacak. Temennimiz önlemin alınması yönünde." dedi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak yüreğine dokunmadığı insan kalmayacaklarını vurgulayan Kılıç, seçimlerde z kuşağının kendileri için umut kaynağı olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.