Kahraman TV

Kılıç'tan Ünal'a Yanıt: İstanbul'u Bırakta Memleketin Kahramanmaraş İle İlgilen

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Mahir Ünal'ın İstanbul açıklamalarına yanıt geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak:

"Yerel yönetimler mevcut lojistik imkanları kullanacak güçlü bir yönetim ve organizasyon becerisi gerektiriyor. Bu beceriye sahip olmayan, algı oyunları ile oluşturduğu sahte gerçekliğin arkasına sığınanlar gerçekliğe çarptıklarında tuzla buz oluyorlar.

SORUMSUZLUKLARINI GİZLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

İstanbul'a yağan kar bu durumun en bariz örneğini ortaya çıkardı. Beceriksizlikleri ile hayallerine kar yağanlar, gerçeğin altında kaldılar. Maalesef inanılmaz bir pişkinlikle sorumsuzluklarını gizlemeye çalışıyorlar. İstanbul bunu hak etmiyor." ifadelerini kullandı.

"BIRAK İSTANBUL'U DA MEMLEKETİN KAHRAMANMARAŞLA İLGİLEN"

Ünal'ın İstanbul hakkındaki açıklamasına ise İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç'tan yanıt geldi.

Kılıç sosyal medya paylaşımında:

"Sayın Mahir Ünal bırak İstabul'u da memleketin Kahramanmaraşla ilgilen. Gördük kaç gün rezil yönetiminizi 700 bin nüfusla bir şehirde bile AK Partili Belediye Başkanını gördük. 16 Milyon nüfuslu bir şehirle kıyaslamayın. Ayrıca yaptığınız havalimanında tüm dünyaya rezil olduk. Kapattığınız Atatürk havalimanına indi Bakanlarınız. Rezilliklerinizi İmamoğlu'na yüklenerek kapatmaya çalışmayın." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.