Kahraman TV

Kılıç'tan Başkan Güngör'e Teşekkür

KAHRAMANMARAŞ

Doğan Murat Kılıç, yurt sıkıntısı çeken öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı'na teşekkür etti.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraş'taki Belediye Başkanları ve AK Parti teşkilatına yurt çağrısında bulunmuştu.

Kılıç, Kahramanmaraş’ta barınma ve yurt sıkıntısı çeken öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e öğrenciler adına teşekkür etti.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç yaptığı açıklamada:

"Yurt problemlerinin Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu şu günlerde öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş bey ve yine Kahramanmaraş’ta barınma ve yurt sıkıntısı çeken öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Hayrettin Güngör beye öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.

Parti ilkeleri olarak yapılan her güzel davranışı takdir eden bir siyasi zihniyete sahip olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Fakat eksik olan eksik yapılan her işi de tenkit ederek doğru yapılması İçin eleştirir ve takipçisi oluruz.Daha önce bulunduğum yurt çağrısına sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve sayın Onikişubat Belediye Başkanımızın bir an önce kulak verip önerdiğimiz Onikişubat belediyesi eski binası ve Akedaş eski binasının ivedi şekilde aynı zamanda Tekzen üstü eski KYK yurdunun acilen faaliyete girdirilmesi gereklidir. 

Bu vesileyle Şehrimize yeni gelen genç kardeşlerimin eğitim öğretim hayatını kutlar Başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.