Kahraman TV

Kılıç: "Köylerde Kanalizasyon ve Su Sorunu Var"

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Teşkilatı ve Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Andırın'a bağlı köylere ziyarette bulundular.

Andırın'a bağlı köylerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında şu ifadelere yer verdi:

 "Bugün memleketim Andırın’a Bağlı Geben,Kızıloluk, Rıfadiye, Akifiye ve son olarak kendi Köyüm olan Çokak köyünü İl Başkanımız Ahmet Çabukel, İl teşkilat başkanımız Süleyman Tekerek, İl Başkan Yardımcılarımız, Andırın İlçe Başkanımız Fatih Dal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ettik.

Vatandaşlarımızı tek tek dinledik. Sorunlarını not aldık, çözüm yolları için gerekli çalışmaları yapacağımızın sözünü verdik. Andırın’a bağlı ziyaret ettiğimiz bütün köylerde üzülerek söylüyorum kanalizasyon ve su sorunu var. Suların belirli saatlerde geldiğini diğer saatlerde suyun olmadığını, yayla turizmi olan Andırın’da yaz aylarında bu durumun hem köylülere hemde yaylacılara çok sıkıntı oluşturduğunu dile getirdiler. Bizler de bu konular ve not aldığımız başka konular ile ilgili gerekli yerlere ulaşarak bu durumu dile getireceğimizi bildirdik.

Ziyaretlerimiz neticesinde gördüğüm manzara, İYİ Partimize olan ilgi ve alakanın çok çok fazla olması ve bu ilginin memleketim Andırın’da olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Gözlerinde ve dillerinde bizi kurtarın ifadeleri bir kez daha gösterdi ki bu ülkenin tek umudu İYİ Parti ve kurtarıcısı Meral Akşener olmuş.

Biz inandığımı yolda durmadan yürümeye devam edeceğiz ne demiştik Millet Bizi ÇAĞIRIYOR, Emir baş göz üstüne….

Mehmet Arslan
KORAY AYDIN
Yavuz AĞIRALİOĞLU
İYİ Parti Kahramanmaraş
Yasin Kabaağıl
Harun Karapinar
Hakan Peltek"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.