Kahraman TV

Kılıç: Kahramanmaraş'ta Hasbihal Etmediğimiz Vatandaş Kalmayacak

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, esnaf ziyaretleri sonrası açıklamasında, "Bağkur primleri Bin 235 TL olmuş, siftah yapmadan kapattığımız gün oluyor. Bağkur primi ödemek ne haddimize diyen esnaflar var. "dedi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; 

Esnaf ziyaretlerimize il başkanımız Ahmet Çabukel İl ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Orman Dairesi Bölgesinde bulunan Av. Mehmet Ali Kısakürek bulvarının her iki tarafında bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek devam ettik.

Şahsım ve beraberimdeki yöneticilerimiz yaklaşık 75 kadar esnafımızı ziyaret ettik ve yolda geçen vatandaşlarımızla sohbet ettik sıkıntılarını dinledik Her bölgemizin ayrı ayrı dertleri var.Her esnafımıza Bağkur primlerini ödeyip ödeyemediklerini sorduk üzülerek söylüyorum ki 1 tanesi bile Bağkur primlerimizi ödüyoruz demedi.Bağkur primleri 1235 TL olmuş siftah yapmadan kapattığımız gün oluyor. Bağkur primi ödemek ne haddimize diyenler oldu. 

"VATANDAŞIN UMUDU İYİ PARTİ"

Bazı esnaflarda hayırdır seçim varda bizim mi haberimiz yok dediler ve seçim sonrası kendilerine gelen hal hatır soran ilk ve tek parti İYİ Parti oldu dediler.Bizlerde biz sadece seçim zamanı değil her zaman geleceğiz sizlerde buna şahit olacaksınız dedik. Kahramanmaraş’ta Hasbihal etmediğimiz esnafımız vatandaşımız kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 

Bu memleketin idaresini ele alıp bizlere bir umut olarak bakan vatandaşlarımızın umutlarını yeşerteceğimize söz veriyoruz. Biz biliyor ve inanıyoruz ki;
millet bizi çağrıyor" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.