Kahraman TV

Kılıç, Başkan Güngör ve Görgel İle Bir Araya Gelerek Şehrin Sorunlarını Görüştü

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile bir araya gelerek şehrin sorunlarını konuştu.

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Demlik Çay Evinde İYİ Parti Onikişubat İlçe Sekreteri Fatih Kalaycı, Onikişubat Belediye Meclis üyesi Sayın Nuri Kara’nında bulunduğu bir ortamda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelerek şehrin sorunlarını konuştu.

Yapılan görüşmeden sonra Kılıç sosyal medya paylaşımında:

"16.07.2021 Akşamı değerli büyüğümüz Fatin Rüştü Kayıran abimizin iş yeri olan Demlik Çay Evinde İYİ Parti Onikişubat İlçe Sekreterimiz Sayın Fatih Kalaycı, Onikişubat Belediye Meclis üyemiz Sayın Nuri Kara’nında bulunduğu bir ortamda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Ak Parti İl Başkanı Sayın Av.Fırat Görgel ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle bir araya gelip Hasbihal ettik güzel keyifli bir sohbet oldu.

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetler konusunda teşekkür ettik, fakat gezilerimizde tespit ettiğimiz sorunları tek tek sorduk bazısına cevaplar aldık ama malesef bazı konularda sorduğumuz sorunların cevaplarını alamadık memleketin kanayan yarası olan;

1-Otogar sorununu sorduk.

2-Fatmalı Kasabasındaki Su Sorununu sorduk
3-TEKİR Bölgesindeki Alt yapı ve kanalizasyon sorununu sorduk
4-Otogarın yapımının neden bu kadar uzadığını sorduk

Aldığımız cevapları Facebook üzenden paylaştım burada çok uzun olması sebebiyle paylaşımı kabul etmedi instagram ama şunun bilinmesini isterim aldığımız cevaplar beni genel anlamda tatmin etmedi bizde madem bu şekilde cevap aldık Allah izin verirse İYİ parti iktidarında biz bu sorunları çözüme kavuşturalım insallah dedik…" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.