Kahraman TV

Kılıç: "Akşener Bu Ülkenin Umududur"

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat ilçe Başkanı Doğan Murat Kılıç İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Kahramanmaraş’a gelecek olması nedeniyle açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Onikişubat ilçe Başkanı Doğan Murat Kılıç İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Kahramanmaraş’a gelecek olması nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kılıç yaptığı açıklamada: “Genel başkanımız Malatya iline indikten sonra Elbistan’da

Konaklayacak. Sabah 10:30 Elbistan’da esnaf ziyareti akabinde afişin ve Göksun’u ziyaret etikten sonra Kahramanmaraş’ta merkezimizi ziyaret edecek. Buradan Kahramanmaraş halkına tüm iyilere, İYİ partiye gönül vermiş herkese ve tüm vatandaşlarımızı demokrasi meydanındaki yapılacak olan esnaf ziyaretine bekliyoruz.

“GENEL BAŞKANIMIZ VE İYİ PARTİ’NİN TÜM UĞRAŞI MEMLEKET İÇİN”

Meral hanım son zamanlarda yapmış olduğu çalışmalar son bir-bir buçuk yıldır sahada olması hasebiyle milletin gönlüne taht kurmuş. Bizde ilçe teşkilatları il teşkilatları olarak onun yolundan ilerleyerek kendisinin hızına yetişmeye çalışıyoruz. Gerçekten çok büyük bir uğraş veriyor. Ülkenin gidişatının kötü olmasından kaynaklı olarak vermiş olduğu tek uğraş memleket için.

Buraya geldiğinde hiç bir şekilde siyaset yapmıyor sadece esnaflara hal hatırlarını soruyor.

Sıkıntılarını dile getirmelerini istiyor çünkü onun vermiş oldukları beyanların neticesinde milletin kürsüsüne milleti çıkararak memleketin kanayan yarasını dile getiriyor.

Hükümete bazı söylemlerimizin karşılığını aldığımızı görüyoruz.

Söylemlerimizle beraber iyi muhalefet yaparak genel başkanımız hükümete bazı şeyleri yaptırdığımız gördüğümüzden dolayı halkın içerisindeyiz.

KAHRAMANMARAŞ HALKINA İNANCIMIZ TAM

Allah izin verirse güzel bir karşılaşma olacak. Biz Kahramanmaraş halkının bu geziye teceddüt göstereceğini inancımız tam.

Teşkilatlar olaraktan bütün hazırlıklarımızı yaptık biz hazırız. Bütün vatandaşlarımızı tekrardan Çarşamba günü saat 4 sularında demokrasi meydanında ulu caminin altındaki meydana bekliyoruz. Orda yapılacak çünkü esnaf gezileri. Toplamda partimize il genelinde son bir ayda 1.500 kadar katılım oldu. Bunun yaklaşık 350 kadarı katılımcımız hükümet Kâh Onikişubat teşkilatında. Şuan yaklaşık 2.600 kadar üyemiz oldu Onikişubatta. Zaten yapmış olduğum üyelik çalışmalarında sosyal medyamda da görüyorsunuz. En son mesela bir üye kayıdı yaptığımızda ılıca mevkiinde daha önce milliyetçi hareket partisinin belde sorumlusu olan kişinin o an istifa ederken AK Parti üyesi olduğunu gördük. Yani gülüyoruz şöyle. AK Partili kardeşlerimiz galiba kimin T.C kimlik numarasına nasıl ulaşıyorlar bilmiyorum ama bu TC’leri kullanarak eğer başka bir partiye üyeliği yoksa tamamen AK Partiye üye yaptıklarını görmekteyiz.

BİZİM ÜYELERİMİZ GERÇEK ÜYELER

Çünkü 12-13 Milyona yakın üyesi vardı şuan 10 milyonun altına düştüğünü düşünüyoruz. Bunların üye sayılarının artmasının sebeplerinin artma sebebinin bu olduğunu düşünüyoruz. Ve insanların birçoğunun haberdar değil. Bir gerçekten gönül veren insanları üye yapıyoruz. Bize oy verecek bizimle beraber çalışacak istekli insanlar. Kendileri zaten bize birçok taleplerini dile getiriyor. Bizim üyelerimiz gerçek üyeler. Tam bir asker üye. İnşallah üye sayımızda her geçen gün artacak. Şuan Türkiye genelinde de 500 bine yakın üyemiz oldu. Bu çok büyük bir rakam. Birçok partiyi de şuan geçmiş bulunmaktayız. Milliyetçi hareket partisini geçtiğimizi düşünüyorum. En son yakın tarihte baktığımızda çok yakındı mesela üye sayımız ki milliyetçi hareket partisi yıllardır Türkiye’nin kökleşmiş bir partisi kemik bir oy olmasına rağmen üye sayısı neredeyse bizimkiyle çok yakın. Bu parti Türkiye’nin umudu meral Akşener Türkiye’nin umudu bizde onların neferleri olacağız.

Hep birlikte güçlü yarınlara güçlü Türkiye’ye güneş Doğacak ülkemize güneş doğacak bunun çabası için var günümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.