Kahraman TV

Kervancıoğlu Star TV’da Kahramanmaraş’ı Anlatacak

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu, şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini kaldığı yerden tanıtmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu, şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini kaldığı yerden tanıtmaya devam ediyor.

STAR TV EKRANLARINA KONUK OLDU

ALPEDO – Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Star TV ekranlarına yayımlanan “Halit Yerebakan ile doktor geldi” programının konuğu oldu. Kervancıoğlu, programda şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini anlattı. Halit Yerebakan ile doktor geldi programı 24 Ağustos Çarşamba sabah 09.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Maraş dondurmasının sağlıklı bir dondurma olduğuna dikkat çekilen programda, Maraş dondurmasının dört mevsim tüketileceği ve her hangi bir katkı Maddesi olmadan üretilerek hem tüm Türkiye’ye hem de tüm dünyaya ulaştırıldığı belirtildi.

KERVANCIOĞLU: DÜNYANIN EN GÜZEL DONDURMASI ALPEDO MARAŞ DONDURMASI

Program hakkında konuşan Sami Kervancıoğlu, "Rabbimin izni sizlerin duasıyla işimizin başındayız. Star TV ekranlarında yayınlanan programda dünyanın en güzel dondurması Alpedo Maraş dondurmasını ikram ettik.

24 Ağustos Çarşamba sabah 09.00’da Star TV ekranlarında yayındayız.

Sevdamız Kahramanmaraş" İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.