Kahraman TV

Kervancıoğlu Metin Feyzioğlu’na Dondurma İkram Etti :Tarihi Maraş Kalesini Çok Beğendiler

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Sami Kervancıoğlu Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na dondurma ikram etti.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu:

"Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu beye ve beraberindeki birlik üyelerine Tarihi Maraş Kalesi Kervan Şubesinde evrensel lezzet Alpedo Maraş Dondurması ikram ettik.

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Avukat Burak Gül beye ve ekibine teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI AVUKATLAR SPOR TURNUVASI İÇİN GELMİŞLERDİ

27-31 Ekim 2021 Baromuz tarafından Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü desteği ile 27-31 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Cumhuriyet Kupas/Türkiye Avukat Spor Oyunları: Futbol, Basketbol ve Voleybol spor dallarında kadın ve erkek katagorilerinde toplam 5 branşta müsakakaları kapsayacak, Türkiye Şampiyonası niteliğinde Avukatların yarışmacı olduğu bir turnuvadır. Turnuvada Ülkemizin birçok Barosundan 80 takım katılacaktır. 

"EMEĞİ GEÇEN KURUM VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları organizasyomuz için öncelikle katılım sağlayan Barolarımıza ve takımlara, Kahramanmaraş Valiliği’ne, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Onikişubat Belediye Başkanlığı’na, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı’na, Türkoğlu Belediye Başkanlığı’na, katkı sağlayan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruşlara teşekkür ederiz.

Turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni eder, kıymetli meslektaşlarımıza, Barolarımıza ve takımlara başarılar dileriz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.