Kahraman TV

Kervancıoğlu: "Kahramanmaraş İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırım"

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahraman TV'nin canlı yayın konuğu oldu.

Kentin dijital ekranı Kahraman TV'de İlker Apaydın'ın sorularını yanıtlayan Sami Kervancıoğlu, birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın başlattığı Pençe-Yıldırım Harekat bölgesindeki askerlere ziyaret ederek Kahramanmaraş'ın lezzetlerini tattıran Kervancıoğlu, "Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı gazilerimize de şifa diliyorum." dedi.

Başkonuş Yaylası Yönetim kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve Kayahan Erdoğanyılmaz ile birlikte üs bölgesine malzeme gönderdiklerini belirten Sami Kervancıoğlu, malzeme teminatından sonra bölgedeki komutanların kendilerini davet ettiklerini belirtti. Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinde ziyarette bulunduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı, "Şırnak'ta kendimizi sanki Kahramanmaraş'ta gibi hissettik." ifadelerinde bulundu.

"GÖREVE HİÇBİR ZAMAN TALİP OLMADIM"

Kahramanmaraş'ta Türes'in Kurucu Başkanı Sami Kervancıoğlu Ramazan Bayramı sonrasında bayrağını Serhan Erdoğanyılmaz'a devredeceğini belirtti. Kahramanmaraş'a duyduğu sevgiyi dile getiren Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş'ımı çok seviyorum, halkımı çok seviyorum. O kadar çok seviyorum ki Kahramanmaraş dediğimiz zaman benim elim ayağım dökülüyor. Kahramanmaraş'ta halkımız bize o kadar destek verdi ki ben bunları nasıl unuturum?" ifadelerinde bulundu.

Hiçbir zaman göreve talip olmadığını belirten Alpedo Kervan Lezzetler Grunu başkanı, MÜSİAD görevinin de kendisine verildiğini dile getirdi. Çocuk yaşlarından beri yaptığı işte en iyisini yapmak için gayret sarfettiğini vurgulayan Kervancıoğlu, "Yaptığım işin en iyisini yapmadığım zaman kendimi başarısız hissederim. Akşam yattığım zaman ertesi günün planını yaparım. MÜSİAD'ın önceki başkanı Mustafa Bulut kardeşim de çok güzel işler yaptı. Biz de görevi kendisinden devraldık, yönetim kurulunu güzel bir oluşumla oluşturduk. Sami Kervancıoğlu orada bir başkandı ama oradaki ekip işiydi. Kahramanmaraş'ta neler yapabiliriz diye sürekli konuştuk." dedi.

MÜSAİD'ın değerli bir yapısı olduğunu belirten Sami Kervancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben orada üye olmak isteyenleri 10 kere araştırırdım. Gelse MÜSİAD'a şehre ne gibi faydası olur diye düşünürdüm. Gece gündüz çalıştık. Türkiye geneli 81 ilde ve ilçede MÜSİAD yapılanması var, herkes Kahramanmaraş MÜSİAD'ı neler yapıyorlar diye bir şekilde takip ederdi. Bu süreç 2 yıl çok güzel şekilde devam etti. Kendimize yakışanı yaptık, MÜSAİD'ı çok güzel yerlere taşıdık. Kimseye küskünlüğümüz, dargınlığımız yok. Bizim makamlarda gözümüz yok. Beni, şehre ne kattığımız ilgilendiriyor. Salih kardeşim inşallah aldığı bayrağı, daha güzel noktalara getirir. Bundan mutluluk duyarım."

"KAHRAMANMARAŞ'TA İŞSİZLİK YOK, İŞ BEĞENMEMEZLİK VAR"

Kahramanmaraş sevdalarından 2 sene boyunca Kervan Lezzetler Grubu'nun MÜSİAD'a hizmet ettiğini ifade eden Kervan Yönetim Kurulu Başkanı, Kahramanmaraş'ı sevdiği için yaptığı işi de severek yaptığını belirtti.

Kahramanmaraş'taki iş insanlarına saygı duyduğunu belirten Kervancıoğlu, "iş insanlarımıza teşekkür edelim. Kahramanmaraş'ta işsizlik yoksa, olay yoksa, huzur varsa, bu iş insanları sayesindedir. Bu şehirde işsizlik yok, iş beğenmemezlik var. İş insanlarımızı gıpta ile anıyorum. Bu pandemide iş insanlarının 1 tane bile işçisini çıkarttığını görmedim. Allah onlardan razı olsun."

Kahramanmaraş'ta birlik beraberlik olduğu sürece kimsenin yıkamayacağının altını çizen Sami Kervancıoğlu, kendisini şehrin gelişimi için çağırdıkları takdirde seve seve gideceğini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.