Kahraman TV

Kervancıoğlu Festival'de Öğrencilere Dondurma İkram Etti

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Uluyazı Kampüsü Konser Alanı'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, 17 Mayıs Salı Günü saat 17:00 - 22:00'de Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin Uluyazı Kampüsü Konser Alanı'nda öğrencilerle buluştu.

Kahramanmaraş’ın Turizm Elçisi olan ve dünyaca ünlü dövme dondurması üreticilerinden, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, sektöre ilişkin bilgi ve tecrübelerini Çankırı Karatekin Üniversitesi Dondurma ve Gençlik Festivali'nde öğrencilerle paylaştı.

KERVANCIOĞLU'NUN DONDURMA ŞOVUNA YOĞUN İLGİ

Sami Kervancıoğlu, Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin Uluyazı Kampüsü Konser Alanı'nda öğrencilere dondurma şovu yaptı. Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencilerinden, Dondurma ve Gençlik Festivaline yoğun bir katılım sağlandı. Kervancıoğlu'nun dondurma şovu ise büyük bir ilgi gördü.

"HEDEF OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

Daha sonra kürside kariyer hayatından bahseden Kervancıoğlu şu sözlere yer verdi:

"Kahramanmaraş, biliyorsunuz dondurma şehri, turizm kenti. 10 kişilik başadığımız bu işte şu an da Türkiye'de 135 Bin noktaya hitap ediyoruz. 17 ülkeye ihracat yapıyoruz. Tabi bunlar hedeflarle oluyor arkadaşlar. Hedefsiz hiçbir şey olmuyor." 

https://kahramantv-com.cdn.vidyome.com/embed/L0L25OcKSjp.html
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.