Kahraman TV

Kervancıoğlu: ”Erdoğan’ın Yanındayız”

KAHRAMANMARAŞ

Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı yayınladı.

Twitter'da 'Cumhurbaşkanı İstifa' etiketi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi.

Kervancıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Son 20 yılda ülkemizi her alanda ileri taşıyan, yalnız milletimizin değil,mazlum coğrafyaların umudu olan ve dış tehditler dahil her türlü saldırıya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüren Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ı hedef alan tüm girişimleri reddediyoruz.#ErdoğanınYanındayız"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A İSTİFA ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boğaziçi Üniversitesi protestolarını değerlendiren Erdoğan şunları söylemişti:

“Önüme gelen dokuz adaydan biri olan Melih Bey'in atamasını ben yaptım. Bazı televizyon kanalları çıkıp sürekli istifa etmelidir diyor. Yürekleri yetse, 'Cumhurbaşkanı istifa' diyecekler. Melih Bey kimdir, iki farklı üniversitede rektörlük yapan insan. ODTÜ'den gelme, Boğaziçi ile ilişkileri olan bir insan, alanında başarılı bir arkadaş.”

Erdoğan’ın bu sözlerinin ardından #Cumhurbaşkanıİstifa etiketi Twitter gündeminin birinci sırasında yer aldı.

Bu etiketin gündem olmasının ardından da #ErdoğanınYanındayız ifadesinin yer aldığı başka bir etiket daha paylaşımlarda kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.