Kahraman TV

Kervancıoğlu bu seferde Naci Ağbal'a dondurma ikram etti

KAHRAMANMARAŞ

TEKMUSKOOP projesine desteklerinden dolayı Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami KERVANCIOĞLU' na Genel Başkan Abdurrahman KAAN tarafından plaket takdim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sami Kervancioglu' Resmi Temel Atma Töreni, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci AĞBAL, Genel Başkanımız Abdurrahman KAAN, Üretim ve Üst Kurul Başkanlarımız Dr. Oktay DEDE ve Ahmet ŞEKERLİ ve Genel Merkez heyeti katılımlarıyla gerçekleşti.

KAHRAMANMARAŞ'ımız içinde yapılması planlanan proje'ye destek olmak amacıyla davetimize icabet eden başta Milletvekilimiz İmran KILIÇ, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ'a, basın mensuplarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız dualar ile gerçekleşen temel atma töreni MÜSİAD'ımızın Ülke Ekonomisine katkısı ve desteği olacak Milli Üretim Üssü için, ülkemiz ve şehirlerimize hayırlar getirmesini dilerim' ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ'da düzenlenen #TERMÜSKOOP Milli Üretim Üssü projesinin temel atma töreninde vALPEDO KERVAN Lezzet Gurubu Başkanı Sami KERVANCIOĞLU tarafından Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal' a dondurma kestirilerek ikram edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.