Kahraman TV

Kervancıoğlu: "Amacımız Kahramanmaraş'ı En İyi Şekilde Tanıtmak"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın tarihi değeri Kocabaş Konağı, şehrin lezzetlerini tarih ile buluşturuyor.

Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı, Kahramanmaraş'ın Turizm Gönüllüsü ve Tanıtım Elçisi Sami Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş Akdeniz'in incisi. Kahraman bir şehrimiz. Kahramanmaraş ili ve ilçeleri ile turizm kokuyor." dedi.

Kervan Lezzet Grubu olarak kendilerini turizm elçisi ilan ettiklerini belirten Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş^'ta Kervan Lezzet Grubu olarak 8 şubemiz var. Bunların içerisinde Kocabaş Konağımız yüzyıllık tarihi konağımız. Şunu söylemeye devam edeceğim. Ben kahraman şehrimi ve halkımı çok seviyorum, değer veriyorum. Kocabaş Konağı da Kahramanmaraş için bir değer. Burası yüzyıllık bir tarih kokuyor." açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Kahramanmaraş'ın turizm değerlerine önem verdiğini belirten Sami Kervancıoğlu, Kocabaş Konağı'nda Büyükşehir Belediyesi ile proje çalışması yaptıklarını ifade etti. Yapılacak projede konağın yan tarafındaki tarihi arsanın Kocabaş Konağı'na ekleneceğini belirten Kervancıoğlu, 3 ay içerisinde çalışmaların meyvesini vermeye başlayacağını söyledi.

DERDİMİZ KAHRAMANMARAŞ'I EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK

Gelen misafirler için çarşı yapacaklarını ifade eden Turzim Elçisi, " Buraya gelen misafirlerimize Kahramanmaraş'ın tarihini tanıtmış olacağız.Bakır oymacılığımızı, kuyumculuğumuzu, hediyelik eşyalarımızı misafirlerimize sunmuş olacağız. Hayrettin Güngör başkanımızla hep istişare halindeyiz. Her aşamada fikir alışverişi yapıyoruz. İnşallah bunun meyvesini çok kısa zamanda halkımızla paylaşmış olacağız." dedi.

Projelerin sadece Kocabaş Konağı olmadığını ifade eden Kervancıoğlu, tüm çalışmalarının Kahramanmaraş'ı ve değelerini n iyi şekilde tanıtmak olduğunu ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.