Kahraman TV

Kayseri'de Kahramanmaraş Rüzgarı: Güngör ve Kervancıoğlu Dondurma Tezgahında

KAHRAMANMARAŞ

Kayseri'de düzenlenen 2. Kahramanmaraşlılar Festivalinde birbirinden renki görüntüler gelen misafirleri mest etti.

Kayseri'de düzenlenen 2. Kahramanmaraşlılar Festivali'nde, Kahramanmaraş'ın Evrensel Lezzeti Dondurma'ya gelen misafirler hayran kaldı.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, alana gelen misafirlere dondurma ikramında bulundu. 

Güngör sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında: "Yöresel ürünlerimiz ve lezzetlerimizle Kayseri'de düzenlenen 2. Kahramanmaraş’lılar Festivalindeyiz Komşuluk ilişkilerimizin son derece kuvvetli olduğu Kayseri’ye stantlarıyla katılan tüm belediyelerimize, hemşehrilerimize ve Kayserili kardeşlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Sami Kervancıoğlu ise: "Bugün Kayseri'deyiz. Evrensel Lezzetimiz dondurmamızı ve yöresel lezzetlerimizi tanıtmaya devam ediyoruz.Sağlığımız ve ömrümüz yettiği sürece Kahraman şehrimizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz.

Burada bizlerle bir araya gelen bizi yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'e ve değerli hemşehrilerimize, Kayserili kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Kahramanmaraş'ı el birliği ile tanıtmaya devam diyorum. Teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.