Kahraman TV

KASKİ Personel Alımında Son Gün!

KAHRAMANMARAŞ

KASKİ 59 personel alımı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine yeni personeller dahil edilecek.

KASKİ Genel Müdürlüğü birimlerinde çalıştırılmak üzere KASKİ Personel A.Ş. tarafından aşağıdaki şartları taşıyanlar arasından 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.

A.GENEL ŞARTLAR

2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.

Vardiya sistemine göre çalışmasına engel, sağlık vb. sorunlarının olmaması.

Görev yapacağı yerde ikamet etmeyi kabul etmek.

Kahramanmaraş nüfusuna (ilçeler dahil) kayıtlı olmak.

Son müracaat tarihi itibarıyla 40 yaşını geçmemiş olmak.

Başvurulan ve belge şartı olan unvana göre; gerekli olan öğrenim, ehliyet, operatörlük belgesi, ustalık ve mesleki yeterlilik belgelerinden birine veya birkaçına sahip olmak.

Daha önce çalıştığı işyeri/işyerlerinden 4857 sayılı İş Kanunu’nun 25’inci maddesi kapsamında kasıt ya da kusurlu davranışları sebebiyle iş akdi feshedilmemiş olmak.

Tecrübe Durumu:

Başvuruda bulunacağı unvana ilişkin, en az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olmak.

1 yıllık tecrübe şartını sağlayan yeterli başvuru olmaması veya fazla olması halinde sınava çağrılacak adaylar tecrübe süresi en uzun olandan başlamak üzere değerlendirmeye alınacaktır.

B.MÜRACAAT

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 25 Aralık 2023 – 29 Aralık 2023 tarihleri arasında// https://www.maraskaski.gov.tr internet adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

C.SINAV VE DEĞERLENDİRME

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar KPSS puanı ve diploma notu sıralaması esas alınarak, belirtilen pozisyon için sınav hakkı kazanacak 6 adaydan; 3’ü KPSS puanına, 3’ü ise diploma notuna göre sınava çağrılacaktır.

KPSS puanı istenmeyen ünvanlar için 6 katı aday diploma notuna göre belirlenecektir.

Başvurusu kabul edilen ve sınava tabi tutulacak adaylar, Genel Müdürlüğümüzün web sitesinde ilan edilecektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.