Kahraman TV

KASKİ'den Yeni Açıklama Geldi

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekilli Ali Öztunç'un yaptığı 'O fotoğraflar eski değil, Bir an evvel o bölgedeki vatandaşların maduriyetinin giderilmesini istiyorum' açıklaması üzerine KASKİ'den açıklama geldi.

İşte KASKİ'den gelen o açıklama:

1 -7 Nisan 2019 tarihleri arasında Helete Mahallesinin içme suyunu sağlayan doğal kaynaktan çıkan suda mevsimsel şartlardan dolayı bulanıklık meydana gelmiş olup KASKİ tarafından geçici olarak şebekeye su verilmeyerek gereken tedbirler alınmıştır. Bulanıklık, 7 Nisan tarihi itibariyle düzelmiş olup tekrar şebekeye su verilmiştir. Söz konusu kaynakta olabilecek bulanıklıklara karşı içme suyu paket arıtma tesisi çalışmalarına başlanmıştır. Su bulanıklığı ile ilgili 185 Çağrı Merkezimize adrese dayalı başvurulması halinde ekiplerimiz anında müdahele etmektedir.

ALİ ÖZTUNÇ NE DEMİŞTİ

Ali Öztunç Kahraman TV Haber Merkezine yaptığı açıklamada:‘Fotoğraf eski değil. İşin kolayına kaçmasınlar. Önce bir inceleme yapsınlar, görsünler. Savunmaya geçmek yerine oradaki mahalle sakinleri bir ziyaret etsinler. Biz kötü bir şey söylemiyoruz, fotoğrafların tamamı yeni çekilmiş fotoğraflardır. Orada yaşayanlardan aldığımız görsellerdir. Bir an evvel o bölgedeki vatandaşların maduriyetinin giderilmesini istiyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.