Kahraman TV

Karar Alındı: Kahramanmaraş'a Stadyum Yapılıyor

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi tarafından, Kahramanmaraş'a yapılmakta olan ve yapılacak olan projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Açıklamaya göre Kahramanmaraş'a yeni bir stadyum yapılması konusunda karar alındı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun bulunduğu bölgeye yeni bir stadyum yapılacağı ifade edildi.

Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan görüşmede;

"Şehrimizdeki sporseverlerimizin ve kamuoyunun beklentisi olan yeni stadyum konusu görüşülmüştür. Malum olduğu üzere 1982 yılında faaliyete geçen 12 Şubat Stadyumu'muz 2000 kapalı, 2500 maraton, 6500 kale arkası olamak üzere toplam 11.000 seyirci kapasitededir. İlimiz takımlarından Kahramanmaraşspor TFF 2.Lig'de, 1920 Maraşpsor ise Bölgesel Amatmr Lig'de mücadele etmektedir. Mevcut Stadyumumuz 34000 metrekare alan ve şehir merkezinde kalmıştır. Gençlik ve Spor Bakanımız ve ardından yatırımlar genel müdürümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 12 Şubat Stadyumu'nun ekonomik ömürünü tamamlamasından dolayı burasının yeni yapılacak stadyumuma finansman sağlaması yönüyle çalışma başlatılaması kararı alınmıştır. Bu kapsamda 43 metrekare alana sahip HAnefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Stadyum projesinin ne zaman yapılacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

İşte o açıklama;

Yorumlar (1)

hizmette öncelik sırası önemli 5 Yıl Önce

stadyum olmazsa olmaz ede aç kalırız yoksa. arabamız çok yakar bak. maaşlar düşer sdsler kesilir suya elektriğe zam gelir hatta şekere çaya bile zam gelir. hemen bir stadyum yapalım maç izleyen geri zekalılar orada stres atsın bizde onlar üzerinde stres atalım ohhh. yol yok ulan memlekette şehir içi yollar isviçle peyniri gibi delik deşik te kimin umrunda ak yiyicinin biri gitti biri geldi. 7 uyurlar zenginlere çalışmaya devam ediyor. yukarıdakiler zaten mülletin parasıyla rahat yaşıyor. kime ne ki DURMAK YOK YEMEYE DEVAM DİYORUZ.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.