Kahraman TV

Kahramanmaraş’tan ‘sandık ve demokrasi’ vurgusu yaptı

KAHRAMANMARAŞ

Bir dizi ziyaretler ve açılışlar için Kahramanmaraş'a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, hem kentle ilgili ve hem de önümüzdeki seçim süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dizi ziyaretler ve açılışlar için Kahramanmaraş'a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, hem kentle ilgili ve hem de önümüzdeki seçim süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“OLAĞANÜSTÜ DEĞERLİ ADIMLAR ATILIYOR”

“Kurtuluş kalelerimiz içinde önemli bir yeri olan Kahramanmaraş’ta olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum” diyen Kurtulmuş, “Yaz ayları boyunca milletvekili arkadaşlarımız, teşkilatlarımız Kahramanmaraş’taydı. Türkiye’nin her yerinde çok güzel, çok kuvvetli çalışmalar yaptılar. Ve milletimizin içinden geçtiği bu zor süreçlerde milletimizi yalnız bırakmadılar. Hükümetimiz de her alanda tedbirlerini alarak yaşanan bu ekonomik sıkıntılardan en az zararla milletimizin çıkması için gayret ve mücadele etti. Ve ümit ediyorum ki seçim sırasında da bütün bunlar zaten konuşulacaktır. Olağanüstü değerli adımlar atılıyor” dedi.

“DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR PROJE”

Dün açıklanan sosyal konut projesine de değinen Kurtulmuş, bu projeyi “Bu başlı başına devrim niteliğinde bir adımdır. Türkiye tarihinin en önemli konut proje olmasının yanı sıra aynı zamanda en önemli sosyal projesidir” sözleriyle tanımladı.

SANDIK VE DEMOKRASİ VURGUSU YAPTI

Siyasi hareket olarak milletten başka bir sözün olmadığı gerçeğine inandıklarının altını çizen Numan Kurtulmuş, bu konuda şunları dile getirdi: “Beşeri anlamda söz ve karar merciinin sadece millet olduğuna inanan bir topluluğuz. Vesayetler dönemini geride bırakmış olan bir siyasi hareketiz. Bu kıymetli kazanımın farkında olarak yol alıyoruz. Demokraside sandığı bu anlamda önemli görüyoruz. Ve inşallah önümüzdeki yılın haziran ayında yapacağımız seçimde milletimiz; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, AK Parti’yi de açık ara farkla ve birinci parti olarak Meclis’e göndererek Türkiye’de bu gidişatın devamına destek verecektir.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.