Kahraman TV

Kahramanmaraş’taki Kazada 2 Kişi Ölmüştü: Dava Sonuçlandı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta iki kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada önceki dönem MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ın oğlu Ahmet Batuhan Doğan’ın cezası belli oldu. Kazada hayatını kaybeden Ali Telli’nin babası verilen karara isyan etti.

Olay 19.07.2022 tarihinde Ahmet Batuhan Doğan'ın kullandığı 06 CCC 146 plakalı aracı ile Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Kuzey Çevre Yolu Bulvarı üzerinde gece saat 02:45 sıralarında seyir halinde iken, Ali Telli'nin(20) kullanımındaki 46 ACB 976 plakalı içerisinde, Seydihan Daş'ın yolcu olarak bulunduğu araca çarpması sonucu meydana gelmişti. Trafik kazasında ağır yaralanan Ali Telli ve Seydihan Daş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Devam eden davada Gerekçeli Karar açıkladı. Mahkeme Ahmet Batuhan Doğan’a 2 Yıl 11 ay hapis cezası verdi. Verilen bu cezanın 21 bin 200 Türk Lirası para cezasına çevrilmesi sonrası, kazada hayatını kaybeden Ali Telli’nin babası isyan ettirdi. “CANIMII YAKTI” Davanın peşini bırakmayacağını, son nefesine kadar takipçisi olacağını dile getiren Acılı baba Telli: “Ben Ali Telli’nin babası Şaban Telli. Kendileri benim canımı yaktı. Bende davanın sonuna kadar gideceğim, hakkımı arayacağım. 
“FREN İZİ HİÇ YOK”
Frene bastım diyor, fren izi hiç yok. 60 km hızla vurdum diyor. 60 km hızla vursa öyle olur mu? Uyuşturucu madde var demişler. Hastane kabul etmemiş. Bizim oğlan da madde var diyor kendinin oğlunda yok mu? 60 km hızla vurdum diyor yalan söylüyor. 60 km hızla vursa araba ikiye bölünür mü? 
“BİR GARİBAN OLSA 40 YIL CEZA VERİRLER”
Adamın eli uzun, senin benim gibi gariban adam olsa hemen götürürler 30 40 sene ceza verirler.” İfadelerine yer verdi.

“BİRİLERİ TARAFINDAN KORUNUYOR” Cezanın az olduğunu, oğlunun ölümüne neden olan kişinin birileri tarafından korunduğu söyleyen baba Şaban Telli: “Koruyorlar, oyun olduğu belli zaten. Allah'tan başka kimseden korkum yok benim. Bir canım var, onu da alırlarsa alsınlar. Adam yalan söylüyor. Avukat tutmuşlar Ankara’ya İstanbul'a göndermişler raporlarda uyuşturucu çıktı diyor. Alkol sonuçları temiz çıktı. Mahkemeden kağıt geldi, uyuşturucu çıktı dediler.
“YALAN SOYLÜYORLAR, HAKKIMI ARAYACAĞIM”

Mahkemede Hakim uyuşturucu var mı? diye sordu yok dedi. Kaç ile vurdun? dedi, 60 km hızla vurdum diyor. Fren izi var mı? yok, ama var diyor. Bende yalan söylüyor Hakim bey dedim. 100 km hızla vursa, yine araç ortadan ikiye bölünmez. Hakkımı arayacağım sonuna kadar gideceğim.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.