Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Yıllardır Boş Duran Bina İçin Harekete Geçildi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta 2007 yılında yapımına başlanan ve 2009 yılında hizmete giren Arnelia Alışveriş Merkezi, yıllar önce tamamen hizmete kapandı. Asrın Felaketinin ardından hasar almayan bina, Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın tarafından tekrar gündeme getirildi.

Kahramanmaraş’ın en işlek caddelerinden birinde bulunan ve yıllardır boş bir bina olarak duran, 4 katlı Arnelia AVM depremin ardından hasar almadı. Binanın üzerinde bulunan ve 2 bloktan oluşan apartmanların neden depremzedelere tahsis edilmediği konusu İlker Apaydın tarafından gündeme getirildi. Apaydın, şehrin gözde ve işlek yerlerinden birinde bulunan bu binalara şehrin ihtiyacı olduğunu vurgulayarak sesini yetkililere duyurdu.

Yeniden Alışveriş Merkezi Oluyor

Gündeme gelen bina için yetkililer harekete geçti. Edinilen bilgilere göre 4 kattan oluşan AVM binası tekrar kapsamlı bir biçimde tasarlanarak AVM olarak hizmete girecek. Alışveriş Merkezinin üzerinde bulunan apartmanlar ise 400 yataklı otel olarak Kahramanmaraş’a kazandırılacak. Dünyanın önde gelen otelleri ile görüşmeler başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.