Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Ürküten Koronavirüs Tablosu: Elbistan'da 1 Ay İçinde 24 Kişi Öldü

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan'da peş peşe koronavirüs ölümleri korkutuyor. Dün de Elbistan Devlet Hastanesi'nd bir kişi daha koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs Elbistan can almaya devam ediyor. Elbistan Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören bir kişi daha kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden ve burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan D.C. tedavi altına alındı. Virüsün vücutta yayılmasından dolayı durumu ağırlaşan ve yoğun bakım ünitesine kaldırılan D.C. burada doktorların yaptığı tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ELBİSTAN'DA 1 AYDA 24 KİŞİ ÖLDÜ

Elbistan'da 10 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında ise Elbistan Olay'ın ulaşabildiği koronavirüs kaynaklı yaşanan ölümlerin sayısı 24 oldu. Elbistan Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü resmi açıklama yapmadığı için gerçek sayının tam olarak kaç kişi olduğunu bilmiyoruz.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Sağlık Bakanı Koca ise dün yaptığı açıklamasında; "Bugün 1.615 hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımızda düşüş eğilimi devam ediyor. Salgını kontrol altında tutacak olan filyasyon ve izolasyon. Tedbirlere uyarsak buna gerek kalmayacak. Salgını birlikte kontrol altında tutabiliriz. Bu mücadeleye güç verin." dedi. [ELBİSTANOLAY]

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.