Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Sözde Habercilik Yapan Şahısların Şantaj Balonu Ellerinde Patladı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta gazeteciliğin arkasına sığınarak sözde haber yapan Güven Haber’in kurucusu baba-oğulun yıllardır şehrin önde gelen isimlerine yönelik süregelen şantaj planları bu kez tutmadı ve mide bulandıran planın ses kaydı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ın önde gelen iş adamlarına, siyasetçilerine ve vatandaşlarına yönelik uzun süredir şantaj planları yapan sözde gazetecilerin ses kaydı gündeme oturdu. Yalan haberler yaparak kamuoyunu yanlış yönlendiren suç makinesi baba-oğul, bu kez de daha önce foyalarını ortaya çıkaran Kahraman TV’ye ve gündemde olan Belediye Başkan Adaylarına, siyasilere kumpas kurmaya çalıştı. Sözde gazeteci Erdoğan Adıyaman’ın, Gazeteci İlker Apaydın’ın ve Belediye Başkan Adaylarının adını geçirdiği şantaj planında, kadınları adeta bir araç ve nesne gibi kullanmaya çalışarak cinsel içerikli video talep etti. Planlarının kayda alındığından habersiz bir şekilde sözlerini sürdüren şahıs, ses kaydında, muhatap olduğu kadına, “sen bu işi hallet gerisini bana bırak, çok para kaldırırsın” sözleri gerçekleri ortaya döktü. Şahsın, bahsi geçen kadına önden 40 bin TL teklif ettiği öğrenildi.

Baba ve oğul, daha önce depremzedeler için verilen konteyneri çalmaktan ve orman arazisine yine başka bir şantajla ev yaptırmaktan ceza almıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.