Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Şok Fiyata Açık Büfe Kahvaltı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta açıldığı günden bu yana adından söz ettiren Marem Kafe Bistro Tıp Bayramına özel kampanyayı hayata geçirdi. Sağlık Çalışanlarına özel açık büfe kahvaltıyı 25 TL’den 20 TL’ye düşürdü.

Kahramanmaraş’ta açıldığı günden bu yana adından söz ettiren Marem Kafe Bistro Tıp Bayramına özel kampanyayı hayata geçirdi. Sağlık Çalışanlarına özel açık büfe kahvaltıyı 25 TL’den 20 TL’ye düşürdü. 14 Mart Cumartesi kutlanacak olan Tıp Bayramı nedeniyle Marem Yetkilisi Kemal Yüceyıldız Kahraman TV’ye yaptığı açıklamada,’130’u aşkın kahvaltı çeşitlerimizle Kahramanmaraşlılara hizmet etmekteyiz. Sağlık çalışanlarımızın verdiği yoğun mücadelede bizlerde kendilerine küçükte olsa bir jest yapalım istedik. Bu anlamda haftasonu 25 TL olan açık büfe kahvaltımızı sağlık çalışanlarımıza 20 TL olarak belirledik.

‘20 TL’YE AÇIK BÜFEDE,BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ’

Hafta sonu yine sağlık çalışanlarımıza özel bütün ikramlarda yüzde 20 indirim uygulayacağız. Müessesemiz alanında uzaman ekipler tarafından dezenfekte edilmiştir. Gönülleri rahat olsun. Marem Kafe Bistro olarak misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız’ ifadelerini kullandı. Tekerek Yolu sonunda Şehit Ali Mülazımoğlu Caddesi’nde bulunan Marem Kafe Bistro’da çocuklara özel oyun alanları, yetişkinlerin rahatça vakit geçirebilecekleri teras bölümü de bulunuyor. Açık büfe kahvaltı ise çocuklara özel Tıp Bayramı nedeniyle 10 TL’den ikram ediliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.