Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Öğretmen Öğrenciye Kafa Attı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi’nde R.Ş.H isimli öğretmenin öğrenciye kafa attığı iddia edildi.

Kahramanmaraş Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi’nde R.Ş.H isimli öğretmenin öğrenciye kafa attığı iddia edildi.

Kahraman TV Haber Merkezine gelen şikayette,’Öğle arasıydı. Pencere kenarında okulun ön tarafını izliyordum. Sandalye de otururken aniden oturduğu sandalyeye birisi tekme attı. Bende refleks olarak kimin tekme attığını bilmeden hakarette bulundum. Arkamı döndüğümde Coğrafya öğretmenimiz olduğunun farkına vardım. Öğretmenim sinirle boğazıma sarıldı ve bana şiddet uyguladı. Sınıftaki arkadaşlarımdan Akın öğretmene bana şiddet uygulamaması için engel olmaya çalışırken, Coğrafya Öğretmeni R.Ş.H Akın’a kafa attı’ ifadelerini kullandı.

10-H Sınıfında meydana gelen olayla ilgili okul idaresinin herhangi bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise merak konusu.

Yorumlar (51)

Marasli 4 Yıl Önce

Zalim ogretmen

Hambal 4 Yıl Önce

Öğretmenler başımızın tacıdır destekliyorum o çip öğrencide akıllı dursun

Yüksel demir 4 Yıl Önce

Benim çocuğumda o okulda böyle öğretmenlerde okumasını istemem

Azmi yilmaz 4 Yıl Önce

Öğrenci hak etmiştir,Büyük ihtimalle önceden yaptıklarının birikimi vardır.Durup dururken kimse kimseye kafa atmaz..

Şefik ortaöz 4 Yıl Önce

Yaptırım uygulanmalıdır diyen arkadasi neden beğenmedim tıklamışlar anlamadim.Yaptırım uygulanmaz ise Herkes kendi hesabıni kendi görsün demektir .

Halil 4 Yıl Önce

Hakaretin neydi bunu bilmeden bisey diyemem arkadaşlar biz ögrenciler sucluyuz böyle sakaları birbirimize yapıyoruz. Öğrenci kardesim hoca oldugunu bilse hakarette bulunmazdı eminim suçlu bizleriz. Hocalarımız bizleri seviyor özellikle sevdiği bi öğrenci isen uğraşmak isteyebilir.

COKİLA 4 Yıl Önce

Bu okulda Öğrenciye fiziksel ve ruhsal şiddet uygulanmaktadır. Benim öğrencimi öğretmen çok güzel giyinirt temiz ve bakımlı diye eleştirip şikayet etti. Okul müdürü geçen yıl 180 öğrenciyi sınıfta bıraktıkları ile ilgili hava atıyordu

Emirhan AYDIN 4 Yıl Önce

Böyle öğretmenlere gerek yaptırım uygulanmalıdır.

Mahes 4 Yıl Önce

Yaptırım olup olmadığını araştırmak sizin göreviniz bay gazeteci

Ibrahim 4 Yıl Önce

Yalan haber kardesim inanmayin melek gibi insan benim ogretmenim yallannnn inanmayin sacma bos bos yorum yapmayin

Mustafa yanar 4 Yıl Önce

Afşin de Böyle öğretmenleri salladilar pencereden ama suçlu yine öğrenci olmuştu

Aydın aydın 4 Yıl Önce

Şimdiki zamanın lise öğrencilerinin çoğunluğu laylamlol gırgır şamata derdinde.Bizim zamanımızda gikimiz çıkmıyordu.Disiplin olmazsa eğitim olmaz.

Eyüp 4 Yıl Önce

Öğretmen 2000 li yillarda bizim dersimize girerdi.kolay kolay adaletsiz davranacak bı öğretmen değilİdir.ogrencilerle iyi bir dosttur.arkadaştir.o zamanlarda bizi arabasıyla gezdirir, bu tür sempatik davranışları olan ve zaten sosyal yönden çok aktif birisisir.Buyuk ihtimalle öğrenci haketmistir.Malesef öğrenciler yoldan çıkmış durumda.Ama yanlışlık,kariskanlik , ani gelişen bi durum da olabilir.İnşAllah samimi bir şekilde olay çözülür.Gerçekten bu hocamızın seveni çoktur emin olun.ogretmen yazdırmış diye düşünmeyin, isminin baş harflerinden bildim kendisini, çünkü çok farklı (iyi manada)bir insandır, akılda kalıcı ve etkili.yinede fiziki şekilde bir durum oluşmasaydi keşke.Hayirlisi olsun.Memleketin en büyük sorunlarından biri bu malesef, öğrencilerin durumları.

Poyraz Karadağ lı 4 Yıl Önce

Her rütbeli kendini bi bişey zanneder. Evde eşine cocuğuna söz geciremeyen buralarda artistlik yapar. Alın görevinden

reşat haşap 4 Yıl Önce

sevgili gazeteci olduğunu sanan kardeş ben ne zaman kafa atmışım bana sordunmu hiç. dava ediyorum seni hazır ol. bunu sana soracam.

Hasan 4 Yıl Önce

Baştacı edilecek öğretmen varmı herkes maaşını alıp keyfine bakıyor.

Ramazan 4 Yıl Önce

Böyle haber bile gereksiz benimde çocuğum öğrenci fakat öğrencilerin hallerini görünce üzülüyorum saygısızlık disiplinsizlik başini almış gitmiş öğretneni o seviyeye getirene kadar ne yapmıştır görkü hemen öğretmeni tek taraflı yargılayıp cezasını kesene kadar habefin aslı ne onu öğrenip haber yapsanız daha iyi olur

Kürşad Çamsarı 4 Yıl Önce

O boyla kafa atması zor bence diz çakmıştır. Ne etmişse de iyi etmiştir. Hocamın her zaman arkasındayım !!!

Nabi eriş 4 Yıl Önce

Öğrencinin ne yaptığının hiç önemi yok.tek suçlu öğretmen,ben bir esnaf olarak öğretmenlere dua ediyorum.Allah yardımcıları olsun, bu işin altından nasıl çıkacaklar.

Siradan vatandaş 4 Yıl Önce

Olayın içinde başka bir şey vardır, kimse kimseye durduk yere bir şey yapmaz. Önceden öğretmenler istibdat uyguluyor du öğrencilere şimdi de öğrenci şımardı Bu sistemin ortası ülkemizde zor.

ŞİGAL'Lİ 4 Yıl Önce

Ben de bu okul okuyorum olay nasıl oldu görmedim ama İsmi geçen öğretmenimizi tanıyorum benim de dersime giriyor şunu düşünmek gerekiyor tabiki hiçbirşey şiddet ile çözülmez ama ismi geçen öğretmen neden bana kafa atmıyor benim sırama vurmuyor yani böyle bir olay gerçekleşmiş demiyorum ama gerçekleşmişse de dediğim gibi bunca yıllık öğretmen kimseye bir şey yapmamış canı sıkılmış dövesi mi gelmiş de mi yapmış lütfen saçma düşünmeyelim öğrenci de insan öğretmen de insan bunun farkında olalım ona göre yorum yapalım lütfen. Ayrıca öğretmenimizi çok seviyoruz çok da iyi bir insandır.

Rukiye 4 Yıl Önce

O kadr ıssız ogretmen var buda elindeki ekmegın kıymetinı bilmiyor bence ıstıfa etsin kimsenin cocuguna kimsenin vurmaya hakkı yok ne Yoklukta buyuyor o cocuklar

ŞİGAL'Lİ 4 Yıl Önce

Merhabalar, Ben de bu okulda öğrenim görmekteyim ismi geçen öğretmenin de öğrencisiyim. Öncelikle şiddet elbette hiçbir şeyin çözümü değildir. Bu olaya şahit olmadım ama eğer olduysada şunları söylemek isterim ismi geçen öğretmen neden bana aynı şeyleri yapmıyor ya da 700 öğrenciden hiçbirine yapmıyor neden sadece bu kişiler, arkadaşlar öğretmenin de insan olduğunu unutmayalım LÜTFEN ve yorumlarınızı da ona göre yapın ben şahsi fikrim ismi geçen öğretmeni çok severim çok eğlenceli bir öğretmendir sevilen sayılan bir öğretmendir okulumuz için yaptığı bütün iyilikleri göz ardı etmeyelim LÜTFEN. Teşekkürler. dip not : Hür irademle tamamen samimi duygularla kendim yazdım kimsenin bir zorlaması yoktur.

Nkgdbj 4 Yıl Önce

Hiç bir sekilde ögrenci vuramaz hakki yok okulda eğitim ögretilir ögrenciye şiddet degil sonuc olarak öğretmendiniz ögretin ögrenciye dogruyu yanlışı

M f dervisoğlu 4 Yıl Önce

Şu yorumları bir okudum da gerçekten de halimize acıdım Bunu yazan arkadaşlar Allah rızası için gidin bir sınıfa O çocuğun yaptıklarına Siz tahammül edebileceğinizi düşünüyorsanız bırakın bir ders saatini 10 dakika tahammül ederseniz ondan sonra konuşun. Ondan sonra toplumsal çöküntü içindeymişiz toplumsal çöküntünün asıl kaynağı öğrencilerden önce Sizsiniz Bu düşüncelerinden dolayı. Veli olarak çocuğun ne halt ettiğini afedersin Ne b... yediğini takip etmiyorsun okulla öğrencilikle alakası yok öğretmen öte git dediğinde ahkam kesiyorsun. Aferin iyi yoldayız

Ece 4 Yıl Önce

Öğrencilerin hepsi öğrencinin suçlu, öğretmenin sonuna kadar haklı olduğu noktasında ittifak halinde iken, nasıl bir aymazlıktır ki bu memlekette ve hakkında yalan beyanda bulunup, asparagas haber yaptığınız lisenin müdüründen, kantin çalışanına gecesinden gündüzüne katan insanların hakkına giriyorsunuz.Haber yapma ehliyetiniz olduğu noktasında şüphelerim var. Sizi halka doğru haberler sunmaya, Hakkı söylemeye tavsiye ediyorum. Yaptığınız haber Müslümansanız iftiraya yani kul hakkına da Allahın hakkına girdiğinizi gösterir,değilseniz yasalara göre iftira olup zaten mahkemede cevabınızı vereceksiniz.

Kadir 4 Yıl Önce

Öğretmenin görevi ilim öğretmekdir öğrenciye vurmak,darp etmek değildir.Eğer öğrenci bi hata yaptıysa disiplin kuruluna sevk edilip gerekeni ordaki öğretmenler ortak kararla gereken yaptırım yapılacaktır.

Sos 4 Yıl Önce

Bastaci edilecek ogretmen yok diyen sahis aynayi birde kendinize tutun tatillerde illah edip ne zaman okul acilacak diye agzini ayiranlar ha alinan maas zoruna gidiyorsa sende ogretmen olaydin.

Nilüfer birgül 4 Yıl Önce

Önceden öğretmenlere saygı vardı yeni jenerasyonda ise saygıdan eser yok. Tüm sucu öğretmenlere yükleyeceğinize önce dönüp biraz yetistirdiginiz terbiye yoksunu çocuklara bakin. Çocuğun kişiliğinin oluştuğu dönem 0-6 taş arası dönem. Bu dönemde çocuklarına ahlak kuralı öğretip terbiye veremeyenler sonra dönüp öğretmenlere saldırıyor.

Terzi 4 Yıl Önce

Olur sahsen benim oğluma atsın ben ona neler atarım Allah bilir

Melike 4 Yıl Önce

Ben bu okulda öğrenciyim okulumuz gayet güzel ve muhteşem bi okuldur. Okulumuzu kötülemeye çalışanlar fitne çıkarmaya çalışanlardır. Reşat hocamız veya başka hiçbi hocamız asla bi öğrenciye şiddet uygulanmadı uygulamaz. Ayrıca başarı sağlamayan öğrencilerin kalması gerek ztn başarısı olan geçer başarı gösteremeyip boş konuşmayın lütfen. Okulum muhteşem bi okul.

Şigalden birisi 4 Yıl Önce

Bu öğretmen benim de dersime giriyor. Bu hocamızın kızma şekli bile nazikken nasıl böyle bir şey olmuş aklım almıyor.Ben olayın olup olmadığını bilmiyorum ama asla böyle bir şey yapıcak bir insan değil kendisi.Yalan haber olabilir kimse gelip burda şu haklı bu haklı diye birini savunmasın bir şey bilmeden.

Ekrem 4 Yıl Önce

Şimdiki öğrenciler soytarılıkta bir numara o öğrenci ne yaptıda öğretmen kafa attı durduk yere kimse kimseye vurmaz.

Zorbey 4 Yıl Önce

Öğretmenler günah keçisi olduğu sürece eğitim öğretim hayal olur

Yeliz guvenlik 4 Yıl Önce

Arkdaslar asabımı bozmayın benım. Resta hocamı bilirim ben. İlk guvenlik gorevlısıym o lisenin bole bısı yapmaz. Resat hocamı bilirim abartmayın.

B. B 4 Yıl Önce

Saçmalamayı keser misiniz lütfen hiç kimsenin şiddet hakkı yok ya ne vurmasından bahsediyorsunuz öğrenci edebini bilecek öğretmende

Ahmet 4 Yıl Önce

Kafa atmak ney ya bari bir sille vur dicem

Cagdas 4 Yıl Önce

Hocamızı Cok Iyı tanıyoruz Boyle birsey asla yapmaz Boş reklam yapmayın..!

Ahmet ak 4 Yıl Önce

yalan hoca öyle birşey yapacak adam değil iftira atmayın şu hocalara

Eg 4 Yıl Önce

Bende bu okuldan bir öğrenciyim Bu haberin doğruluk payindan ne kadar eminsiniz sonucta bunu soyleyen yetiskin bir insan değil 16 yasinda bir ergen ve bu hocaya gıcık olsun diye yapmadigini nerden biliyorsunuz sayin veliler sizde hocamizin nasil bi insan oldugunu bilmeden yargilamayin! O cok iyi bir hocadir kizar sakasinada olsa uğrasir ama boyle bir davranis gostermemistir

Sigaldenbirogrenci 4 Yıl Önce

Asil sikayet edilmesi gereken hocamiz degil o asla boyle bir kisi degildir bos yorum yapmayiniz lutfen ama mudure ve oguzhan hocaya bir uyari gerekiyor bence mudurumz 0 ilgi icersinde oguzhan hocaya gelirsek önüne gelen ögrenciyi kotulemekten baska bisi bilmiyor kesinlikle uyari almali

Sigalli 4 Yıl Önce

Hocamiz dursun okulda oguzhan hocayi alin

Hacı vat 4 Yıl Önce

Ceza sistemini kaldırıp ne idüğü belirsiz saygısız züppeler yetiştirirse sonuç bu olacak. Tanrı bile ceza veriyor siz kimsiniz ki cezayı kaldırıyorsunuz.

Veli 4 Yıl Önce

Öncelikle gelen kötü yorumlara karşılık esefle kınıyorum olay kesinlikle doğrudur ve okul yönetiminin sorumsuzluğundan kaynaklanmaktadır. Öğrenciler kesinlikle haklıdır burda boş boş yorumlar yapmayın bir çocuk öğretmeninden ne gördüyse onu yapar. Olaya bizzat şahit olan biri olarak söylüyorum öğrenciler haklıdır. Okul yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışmaktadır.

Sdhf 4 Yıl Önce

Olay kesinlikle doğrudur boş boş yorum yapmayın eğitimci görevini kötüye kullanmıştır

Şahit 4 Yıl Önce

Öğrenciler haklıdır konu saptırmaya müsait değildir

Yorum 4 Yıl Önce

Yorumları okudum da çoğu bulunan okulun öğrencileri olmuş ve akla ilk gelen şey lise yıllarımda öğretmenin öğrencilere yapmasını söyleyip artı puan verilecek olması oldu ki öğrenciler artı puan için yaparlar.

cengiz 4 Yıl Önce

öğrenciye şiddete hayır

Batuhan 4 Yıl Önce

Hocamız asla öyle birisi değildir ayrıca Okulumuzun en sevilen hocaları arasında ilk sıralarda yer alır yani adam gibi adam dır kafa atmak değil gerçek gerçek birine dokunmaz bile...

4 Yıl Önce

2 yalaka hocam hocam diye arkasında dolaşıyo bu hocalarda havalanıyor işte 30 kişilik sınıftan 17 kişiyi sınıfta bırakanda öğretmendi öğretmenlere çok yüz veriliyor iyiside var hakkını yemeyelim ama çoğu öğrermen olmuş insan olamamış

Erhan DEMET 4 Yıl Önce

Yanlış haber olduğu kesin Reşat hocam karakteri şahsiyeti ve bize öğrettikleriyle tam bir örnek kişilikti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.