Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Gençten Geriye Türküleri Kaldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta gece saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Sürücünün arkasında yürek dağlayan sazı kaldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kahramanmaraş - Göksun Edebiyat Tünellerinde meydana geldi. 46 AHB 776 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Veli Aydoğan (29), Nuri Pakdil Tüneli çıkışında direksiyon hâkimiyetini kaybedip bariyerlere çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi, jandarma ve trafik ekibi sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle sürüklenerek bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü Aydoğan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Aydoğan’dan Geriye Şarkıları Kaldı

Kazada hayatını kaybeden Aydoğan’ın müziğe olan sevgisini gösteren videoları ortaya çıktı. Müziğe aşık olduğu her halinden belli olan gencin kazadan sadece 1 hafta önce son türküsünü sosyal medya hesabında paylaştığı görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (2)

Ertürk46 2 Ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Çok iyi bir insandı. Çok üzdü .

Seyit Ahmet sohta 2 Ay Önce

Mekanı cennet olsun aslan gardasim huzur içinde uyu hayattaki tanıdığım en iyi arkadaş kardeş akrabam sendin inşAllah peygamber efendimizin komşusu olur çok iyi bir insandı içki sigara ve benzerlerini hiç bir zaman hayatı boyunca kullanmadı hayatta hep pozitif bir insandı çok iyi çok şevkatli konuşmasıyla can dostu olduğunu anlayabilirsiniz bir kişiydi SEN KALBİMİZDESİN VELİ AYDOĞAN SENİ COK SEVİYORUZ BİZ SENDEN RAZİYİZ ALLAHDA SENDEN RAZİ OLSUN KARDEŞİM HUZUR İCİNDE UYU VELİM

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.