Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta MHP İlçe Başkanından AK Partili İsme Tehdit İddiası

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Murathan Gökkaya, Göksun MHP İlçe Başkanının kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Kızılcık’taki su sorunun dile getirdiği için tehdit edildiğini söyleyen Murathan Gökkaya açıklamasında: Biraz önce (Kahramanmaraş) Göksun MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün beni aradı. Kızılcık’ın 4 mahallesinden 3’ündeki (Büyükkızılcık, Güller, Esenköy) SU problemini gündememe getirmemem için beni tehdit etti. Hakaretler savurdu. Ben bunlardan korkmam ! Konferansa aldığımız Afşin MHP geçmiş dönem İlçe Başkanı Ersal Koç’ta, Fatih Üstün’ün tehditlerine aynen katıldı ve o ne derse onu destekleyeceğini söyledi. Fatih Üstün bana bir daha sosyal medyadan bu konuda paylaşım yapmamı ve hatta beni Kızılcık’a sokmayacaklarını söyledi. Herhangi bir ses kaydı almadım lakin ses kayıtları muhtemelen GSM operatöründe kayıtlıdır.  “MAFYA AĞZIYLA KONUŞANLARA PRİM VERMEM" Ayrıca ben tehditlerine boyun eğmeyince bana geçmiş dönemden gıcık olduğunu söyledi. Ben MHP’nin kurumsal yapısına her zaman saygılıyım ve Cumhur İttifakının yanındayım. Lakin ben siyasetçi kimliğini kullanıp mafya ağzıyla konuşanlara boyun eğmem. Bu ülkede hukuk var.
“SEFER AYCAN KARIŞMAM DEDİ”

Bu paylaşımı yapmadan önce MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’ı aradım. Bu şahıslar yüzünden MHP’nin kurumsal kimliğine zarar vermek istemiyorum eğer özür dilemezlerse bu paylaşımı yapacağım dedim. Sorun kendi aranızda ben karışmam dedi.
Ne kadar TEHDİT ederseniz edin! Susmayacağım! Kızılcık’taki su problemi çözülene kadar mücadele edeceğim.su hayattır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Gökkaya, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve geçmiş dönem MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün

Murathan Gökkaya AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı

Yorumlar (2)

misafir 4 Yıl Önce

çete gibi davranıyorlar, böyle başkanlara yol verenler utansın

İlker Demir 11 Ay Önce

Adalet geçde olsa tecelli eder

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.