Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Korkutan Tablo: Binlerce Balık Telef Oldu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Evri Mahallesinde bulunan Nilüfer Gölü’nde iddiaya göre bilinçsizce çalıştırılan kuyuların, suyu azaltmasından dolayı binlerce balık telef oldu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi Evri Mahallesi'nde bulunan Nilüfer Gölü'nde bilinçsizce çalıştırılan kuyular suyu azalttı ve binlerce balığın ölümüne neden oldu. Bölgede yaşananları videoya alan bir vatandaş yetkililere seslendi. 
Sesinin duyulmasını ve gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Veli Yuval isimli vatandaş, “Pazarcık Belediyesi, Pazarcık Sulama Birliği Başkanı, Gaziantep Gaski Müdürü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hepsi duysun. Sizde vicdan merhamet yok mu? Siyasete gelince savurursunuz, gelirsiniz Evri’ye. Gelinde bakın şu Evri’nin haline. Yazıklara olsun size. Bu gölün dolmasının imkanı var. Ama işinize gelmiyor. Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Kuyularını bilinçsizce çalıştırıyorlar. Fazla su çektiği için göl iyice çekildi. Sulama birliği aynı şekilde tedbirsiz işlemler yapıyor bir umursamazlık var. Göl kurudu kamyon dolusu balık telef oldu. Yazık günah. Ben burada esnafım. Burada ayrıca kokudan duramıyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.