Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta İŞKUR Memur Alımı Yapacak

KAHRAMANMARAŞ

İŞKUR üzerinden Kahramanmaraş'ta Büro elemanı alımı yapılacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bugün 40 şehirde en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru alımı yapılacağını duyurdu. Araların da Kahramanmaraş’ın da bulunduğu 40 şehir de büro memuru alımı yapılacağı ve başvuruların İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacağı duyuruldu. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan güncel iş ilanlarına göre, Türkiye’nin 40 ilinde faaliyet gösteren toplam 137 kamu ve özel kurum, büro memuru alımı yapılacak.

Alınacak büro memurlarının en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden adaylar başvuru yapabileceklerdir.

İŞKUR’UN BÜRO MEMURU ALACAĞI ŞEHİRLER…

İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Ağrı, İzmir, Amasya, Kocaeli, Ankara, Balıkesir, Bursa, Karaman, Aydın, Erzurum, Sinop, Edirne, Denizli, Adana, Samsun, Kırşehir, Elazığ, Mersin, Giresun, Yozgat, Malatya, Uşak, Trabzon, Kırşehir, Erzincan, Artvin, Aksaray, Gaziantep, Sakarya, Diyarbakır, Sivas, Kırıkkale, Yalova, Tokat, Muğla, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Konya olmak üzere 42 şehirde büro memuru alımı yapılacaktır.

Yorumlar (4)

Ali 4 Yıl Önce

Bu alim ne zaman olacak sartlar ney ilcelerde basvuru yapabilirmi bilgilendirirmisiniz

Ömer pekmezci 4 Yıl Önce

Ali bey ben kara bayram müsait bir saatte beni arar mısın

Ali kurt 4 Yıl Önce

Torpil varmı bizim çocuklar giremez bizim arkamızda mahir ünal yok ki boşa zaman harcamiyalim 2012de beri benim oğlum kuraya bile almadılar neden mahir ünal izin verirse olur Allah buyuktur

Mali 3 Yıl Önce

Alım malı yok varsadagizli oluyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.