Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Genç Hekim 500 Hastayı Sağlığına Kavuşturdu

KAHRAMANMARAŞ

Aldığı eğitimden sonra memleketi Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye başlayan Genç Diş Hekimi Merve Güzelbulut Sürmelioğlu 500 hastayı sağlığına kavuşturdu.

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan, memleketi Kahramanmaraş’a şık ve alanında uzman ekibin hizmet verdiği bir klinik kazandırdıklarını söyleyen Diş Hekimi Merve Güzelbulut Sürmelioğlu, Kahraman TV’ye Diş Sağlığı ve Klinik seçerken dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Genç Diş Hekimi Merve Güzelbulut Sürmelioğlu: “Bir yıldır aktif olarak burada kendi kliniğimizde hizmet veriyorum. Dişlerimiz aslında bütün vücudumuzu beslediğimiz, aldığımız besinlerin ilk temas ettiği yerler. Ağızdaki herhangi bir sağlık problemi zamanla yediğimiz içtiğimiz besinlerle vücudumuzun diğer organlarına da taşıyabiliyoruz. En önemlisi sağlıklı bir beslenme, sağlıklı bir görüntü için ve estetik için dişlerimizin sağlığı tabii ki her zaman önem kazanıyor.

DİŞ SAĞLIĞINA DAİR BÜTÜN İŞLEMLER MEVCUT!

Burada bünyemizde bir diş kliniğinde yapılabilecek bütün işlemleri gerçekleştirebiliyoruz yani cerrahi, protez, ortodonti, çocuk diş hekimliği, implant tedavisi, estetik müdahaleler bunların hepsini yapabiliyoruz. Son bir yılda aktif olarak yani bizde kayıtlı olan hasta sayımız 500’ün üzerinde. Dönüşler Allaha şükür olumlu. Hastalarımızdan hep olumlu, güzel dönüşler alıyoruz. Hastalarımızın gönderdiği hastalarımız oluyor. “Benim akrabam sizde tedavi olmuş, memnun kalmış bizde bir gelmek istedik.” Şeklindeki dönüşler de bizi motive ediyor, hem de mutlu oluyoruz. “dedi.

“KENDİSİNİ DİŞ HEKİMİ OLARAK TANITANLARA DİKKAT!”

Diş kliniği seçerken dikkat edilmesi gereken konulara da değinen Diş hekimi Güzelbulut Sürmelioğlu: ”Hastalarımız bir klinik tercih ederken özellikle gittikleri yerde ki, kendilerini muayene eden kişinin diş hekimi olduğunu dikkat etsinler, çünkü biliyorsunuz bizim aslında ekip arkadaşlarımız, diş teknisyenlerimiz var ama bir yandan ne yazık ki bazı hastalara diş teknisyenlerinin müdahale ettiğini görüyoruz, duyuyoruz. Bunun için biz hekimler olarak gerekli tepkiyi gösteriyoruz ama hastalarımız tabii ki bilmeyebiliyorlar. Diplomasını bilmiyor, kendisini diş hekimi olarak tanıtıp işlem yapan insanlar var. Bunun için gittikleri yerde ki hekimlerin gerçekten diş hekimi olduğuna,diş hekimi diplomasına sahip olduğundan emin olup işlem yaptırsınlar.” ifadelerine yer verdi.

“HASTALARIMIZIN VAKİTLERİ DEĞERLİ”

Esnek ve hastalarla birebir ilgilenildiği bir sistemle hizmet verdiklerini altını çizen Genç Diş Hekimi Güzelbulut Sürmelioğlu:”Esnek bir çalışma planına sahibiz. Burası işte dolsun taşsın değil, her hastamıza uzun süre vakit ayırabilelim, koştur koştur bir işlem yapmayalım istiyoruz.Vaktimiz değerli, hastalarımız da bizi tercih ettiği için onların da vakti değerli. Güzelce vakit ayırdığımız, güler yüzlü bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Yerimiz genel olarak herkesin en çok bildiği Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nin hemen önünden yukarı itfaiye’ye karşı çıkan yolun başındayız. Tarım Kredi Kooperatif Market var orası aktif biliniyor, karşımızda da Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip ortaokulu var. Aslında merkezi bir bölgedeyiz. Onun dışında da zaten İnstagram’da Mega Dental Klinik olarak geçiyoruz. Buralardan bize aktif bir şekilde ulaşabiliyorlar. Bir emek var, bir yıl öncesinden bu yana gelen, inşaat döneminden başlayan aslında bir hayal kurup bu yola çıktık. Amacımız her zaman Kahramanmaraş’a güzel ve kaliteli bir hizmet vermekti.

ÖZELLİKLE KAHRAMANMARAŞ’I İSTEDİ

Ben özellikle bu işi memleketimde yapmak istedim. Memleketime dönüp böyle bir klinik açmak istemiştim. Birinci yılını doldurduğum için mutluyum, emeklerimin karşılığını aldığım için mutluyum. Bu işte bize güvenen Mega Dental ailesine, güvenen, işlemlerini yaptıran ailemizden olan tüm hastalarımıza teşekkür ediyorum. ”ifadelerini kullandı.

HABER: HASAN ÇİFTÇİOĞLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.