Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta Evini Bugün Al, Yarın Taşın!: Uygun Fiyata Lüks Daireler

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın inşaat sektöründe en başarılı firmaları arasında yer alan ve "Herkesin yuvası olacak" sloganıyla yola çıkan Çırağın Group 200 adet konutu satışa sundu

Kahramanmaraş'ın inşaat sektöründe en başarılı firmaları arasında yer alan ve "Herkesin yuvası olacak" sloganıyla çıktığı yokda bir çok kişiyi ev sahibi yapan Çırağın Group 149 bin liradan başlayan ev fiyatlarıyla 200 adet hazır konutu satışa sundu.

Firmanın sıkça adından söz ettirmesinde en büyük pay sahibi olan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, özellikle dar ve orta kesim aileleri ev sahibi yapmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2+1 ya da 3+1 olarak satışa sunulan dairelerde, pandemi sürecine rağmen vatandaşlara tüm kolaylıklar sağlanıyor.

2007 yılından bu yana mobilya,beyaz eşya, sosyal tesis ve inşaat sektörlerinde başarıyla Kahramanmaraş halkına hizmet veren Çırağın Group, koronavirüs sürecinde vatandaşlara hem ödeme kolaylığı sağladı hem de ev sahibi yapmaya devam etti.

Her zaman yeni hedefler ve yeni prrojelerlekentte adından söz ettiren Ali Çırak, çalışmalarıyla takdir topluyor.

'Herkesin Yuvası Olacak' sloganıyla özellikle dar ve orta kesim aileleri ev sahibi yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Çırağın İnşaat, Ali Çırak'ın öncülüğünde inşaat noktasında her geçen yıl artarak,ev satışlarını ikiye katlıyor.

2012 yılında 150, 2013 yılında 200, 2014 yılında 300, 2015 yılında 500, 2016 yılında ise 600'den fazla dar gelirli aileyi konut sahibi yapan firma son 4 yılda ise bin'e aşkın daire sattı. Şu anda ise hazır 200 konut bu ay itibariyle satışa sunuldu.

Kentte yaşayan binlerce insana istihdam sağlayan ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde olarak çevreye duyarlı faaliyet gösteren Çırağın İnşaat, ev alma hayali kuran herkesi heyecanlandırıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.