Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta deprem!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bu sabah saat 09.11’de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş’ta bu sabah saat 09.11’de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre; derinliği 7 kilometre olan deprem, kentin birçok yerinde şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremin merkez üssü Tevekkelli Köyü olarak kayıtlara geçti. Sarsıntı, Kahramanmaraş'a komşu il ve ilçelerden de hissedildi.

Özellikle Güneş Evler civarında da yoğun bir şekilde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

9 ARTÇI DEPREM DAHA YAŞANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; ilk depremden sonra 9 artçı deprem daha meydana geldi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kahramanmaraş Valiliği, daha sonra yaptığı açıklamada; “Deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır” dedi. Kahramanmaraş Valiliği, kentte yaşanan peş peşe depremler sonrası yazılı açıklama yaparak, şuana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığını söyledi. Gerçekleşen sarsıntıda Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde kısa süreli panik yaşandı. Depremle ilgili yazılı açıklama yapan Kahramanmaraş Valiliği, “Geçmiş olsun Kahramanmaraş. Deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Saha taramaları devam etmektedir” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.