Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Bir İlk: İrfan Karatutlu Açtığı Klinik İle Bir İlke İmza Attı

KAHRAMANMARAŞ

Uzm. Dr. İrfan Karatutlu tarafından kurulan klinik fizik tedavi geleneksel tıp yöntemleri kullanılıyor. Beslenme ve diyetisyen uzmanı bulunan klinik Kahramanmaraş'ta bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Çukurova Anadolu elektirik lisesi üstü Zekeriya Tanrıverdi imam hatip ortaokulu karşısında hasta kabulüne başlayan Karatutlu Kahraman tv ekibine konuştu.

Uzm. Dr. İrfan Karatutlu:”Bu kliniğimizde hem fizik tedavi uygulamaları hem de geleneksel tıp tedavisi uygulanmaktadır. Özellikle akupunktur tedavisi ozon terapi tıbbi hacamat tıbbı sülük PRP tedavisi beslenme ve diyet tedavisi kuru iğne tedavisi bunu yanında serum tedavisi dediğimiz damar içi C vitamini uygulamaları ve damar içi glutatyon uygulamaları bunun yanında flebotomi dediğimiz damardan kan alma tedavisi romatizmal hastalıklar kemik erimesi ve felçlerin rehabilitasyonu bel ve boyun fıtıklarının tedavisi kliniğimizde yapılmaktadır. ”dedi. Klinikte Beslenme ve diyet uzmanı bulunduğuna söyleyen Karatutlu: ”Kliniğimizde bunun yanında beslenme ve diyet uzmanımızda bulunmaktadır. Dolayısıyla gerek ağrı tedavisinde gerekse akupunktur uygulamalarıyla zayıflama tedavisinde hem beslenme ve diyet uzmanıyla birlikte hem akupunkturla hem ozonla birlikte bu tür zayıflama tedavilerini yapmaktayız.” İfadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ’TA İLK
Kahramanmaraşlılara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu vurgulayan Uzm. Dr. Karatutulu:”Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz için sağlık bakanlığı onaylı ilk kliniktir ilk özel kliniktir dolayısıyla biz bu işi yapmaktan Kahramanmaraşlılara hizmet etmekten büyük bir onur duyuyoruz herkese hayırlı olsun.” diye sözlerini sonlandırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.