Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Ayda Sadece 18 Liraya Kurban Bayramında İşiniz Kolaylaşacak

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın AVM'si Tütüncü'de Kurban Bayramı'nda sizi rahatlatacak kampanya geldi. ayda sadece 18 liraya et kıyma makinası sahibi olabilirsiniz.

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile yaptığı kampanyalar ile sık sık gündeme gelen Kahramanmaraş'ın AVM'si Tütüncü'de Kurban Bayramı'na Özel kampanyalar yapıldı.

Kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar; "Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla insanlarımızın derin dondurucu istekleri artıyor. Biz de bu istekleri göz önünde tutarak mükemmel bir kampanya ile karşılarına çıktık. Derin dondurucularda yaptığımız büyük indirimin yanı sıra bu ürünleri 36 aya varan taksit imkânı ile Kahramanmaraşlı vatandaşlara sunduk. Yani hesaplama yapıldığı zaman halkımız, aylık 55 liraya derin dondurucuya sahip olabiliyor." İfadelerini kullandı.

"AYDA 18 LİRAYA ET MAKİNASINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ"

Derin dondurucunun yanı sıra Kurban Bayramı'nın vazgeçilmezlerinden et kıyma makinası vatandaşların ihtiyaçları arasında yer alıyor. Mesut Bayraktar ise bu konu ile ilgili; "Halkımız Tütüncü AVM'ye geldikleri zaman sadece bir çeşit ile değil birden fazla çeşit ve marka ile karşılaşıyor. Tütüncü AVM'de ayda yanlızca 18 lira ödeyerek et kıyma makinesine sahip olabilirler." Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.